mammatherese

Alla inlägg den 24 juni 2013

Av Therese Lindström - 24 juni 2013 09:26

Godmorgon! =) Älsklingen väckte mig vid 05.40, kände mig hyfsat pigg! Trodde jag skulle vara dödstrött då vi under ledigheten lagt oss lite senare och sovit längre på morgonen men det gick bra. Lämningen på dagis gick sådär. Kevin blev ledsen =/ vet inte om det kan ha med och göra att det var andra barn och personal på hans avdelning (avdelningarna slås ihop nu när många barn har gått på sommarlov och det inte är så många barn på respektive avdelning) om två veckor får Kevin också sommarlov i hela 7veckor <3 får se hur det går att lämna honom på dagis i höst sen?

Jag har plockat lite här hemma, bäst och passa på när Isabella sover. Ska strax mysa ner mig i soffan och glo lite på rederiet. Sen ska jag fixa med lite saker innan jag ska hämta prinsen från dagis igen! När vi kommer hem vaknas det matlagning och en massa lek/gos.

Förresten har nu ringt barnmorskan och 3juli ska jag på efterkontroll och så skaffa något bra preventivmedel. Det lutar sig mot att sätta in en stav =) får se hur det går med den? Har ju aldrig haft det förut.

Nej dags och fixa lite och sen rederiet....

Ha en bra dag!!

Ovido - Quiz & Flashcards