mammatherese

Alla inlägg den 26 juni 2013

Av Therese Lindström - 26 juni 2013 09:15

Var på bvc igår med barnen. Isabella hade ökat i vikt och även på längden! Kevin hade inte gått ner i vikt som jag trodde. Men han hade heller inte gått upp mer än 30g sen vi vägde honom sist.

Isabella vägde 4080g och var 54,5cm lång och huvud-omfång var 38 den 12/6

Och igår 24/6 vägde hon 4610g och 57cm lång och 39 i huvud-omfång

Kevin vägde 12510g och 89cm lång den 15/5. Och igår 24/6 vägde han 12540

Blev skapligt irriterad igår när jag var på bvc. Så from nu kommer jag lösa ev problem själv. Eller rådfråga andra. För det ända bvc kan är att väga och mäta barnen! Något annat kan dom då rakt inte. Och dessutom slängde S ut en sådan onödig kommentar och det var det som gjorde mig galet irriterande ^^ :(

Missade bussen hem vid 15.30 och nästa skulle gå 16.40 Men uttråkad och hungrig Kevin och missnöjd Isabella så ringde jag Micke som kom och hämtade oss! ^^ :) Tack älskling. Skönt och slippa krångla med bussen.

Idag skulle Kevin ha gått till dagis egentligen. Men Micke glömde väcka mig i morse ;) han är min andra väckarklocka för jag är rätt duktig på att stänga av väckarklockan och somna om. Micke väckte oss inte fören 06.30 när han skulle åka till jobbet. Visst hade vi nog hunnit, men då hade vi fått stressa som en tok :( och när jag dessutom såg att det spöregnade så kändes det inte lockande att knalla ute i regnet så det får bli en mys dag hemma. Eller mys dag vette tusan om det blivit. För morgonen har bestått av kaos mer el mindre! Två jätte griniga ungar och stökigt hemma. Underbart ellerhur? Men nu tror jag kaoset börjat lugna sig lite. Isabella somnade och Kevin är nattad så han somnar väl snart. Och stöket ska jag försöka reda ut snart =))

Tror jag ska ta tag i stöket medan det är lugnt. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards