mammatherese

Alla inlägg under november 2012

Av Therese Lindström - 9 november 2012 13:56

Nu ska jag avslöja en liten hemlighet och det är, Jag är gravid. Nu äntligen kan jag skriva och prata om det hur mycket jag vill och det känns skönt...

Släppte nyheten på Facebook i onsdags och grattis hälsningarna strömmade in. Tack, ni är underbara   

När kommer bebisen undrar kanske ni? Jo 17/5 på Norges nationaldag är det BF   En bebis som kommer mellan vår/sommar. Det kan inte bli bättre!? =)

Den 28/12 ska vi på RUL. Då får vi möjlighet och smygkika på könet. Jag tror vi kommer göra det den här gången också. Får se vad det blir denna gång? Det skulle vara kul om det var en flicka. Men det spelar ingen roll bara barnet är friskt! =) Känslan säger dock att det blir en pojke till...

Nej nu måste jag fixa lite här. Klockan fullkommligen rusar iväg när vi tog oss en sovmorgon till ända till 10.00 Hehe! Men innan jag avslutar så ska jag visa lite bilder...

 

V. 13. Är mycket rundare nu än vad jag var med Kevin i samma vecka. Men
man har ju en förmåga att kunna bli större med andra barnet.



Stor mage redan nu och jag är bara i V. 13. Rundare än med Kevin som sagt

   

Vår fina bebis <3 Längtar redan efter dig

 

En liten knodd ligger och jäser

Av Therese Lindström - 7 november 2012 09:59

Är grymt besviken på mig själv. Men har bara mig själv att skylla. Det blir som det blir när man köper "girsen i säcken" . Vilket jag aldrig kommer göra igen.

Efterlyste kläder i storlek 80/86 på köp & sälj sidorna. Fick napp av en tjej. Och igår träffades vi vid den plat vi bestämt. Kollade bara lite snabbt i påsen och tyckte det verkade fina kläder. Så jag gav henne 200kr vi kom överens om.

När jag kom hem och plockade upp kläderna i påsen. Ser jag att dom flesta kläderna är för små för Kevin. Det vill säga ser ut och ha krympt i tvätten. Byxor som inte går ner till foten och tröjor som är magtröjor. Ja men snyggt!? Känner mig så besviken.

Dessutom låg det ett par byxor i 74 :O och ett par shorts i storlek 80. Byxorna i 74 kanske hamnade i påsen av misstag. Men shorts vad ska jag med det till nu? Aja.

Frågade denna kvinna nu på morgonen om vi inte kunde lösa problemet på något sätt. Även om jag förstår att det är upp till mig och ha kollat kläderna bättre innan. Men iaf och nepp det kunde vi inte göra. "sälj vidare" . Som någon vill köpa kläder som krympt? Alla kläder var inte i sämre skick. Men 200kr känns nu väldigt dyrt när man ser hur lite kläder som kommer användas! ^^

Så nu får jag åter igen leta vidare efter kläder i storlek 80/86. Men den här gången kommer jag KOLLA på kläderna innan och "mäta" på Kevin. Aldrig att jag gör om misstaget.

Kan inte klandra denna kvinna. MEN hade det varit jag hade jag iaf kunnat gå ner en hundring. Så hade vi båda varit överens.

Aja ..

Nu se Tv en stund och bli på bättre humör =D och sen sätta Kevin bus i ett varmt och skönt bad.. Då han lyckades få tag på Alvedon flaskan och korken öppnade sig så han har typ badat i Alvedon på morgonen.... Dumt av mig, i know...

Av Therese Lindström - 2 november 2012 20:40

Grattis på födelsedagen till mig själv då! Idag klockan 19.29 för 25år sedan föddes jag! =)

Har haft en jätte bra födelsedag! Även om det inte har hänt sådär super mycket. Till middag åt vi min favorit rätt (kött och beasås. Potatis, morötter och lök i ugn) mmm smarrigt.

Sen vid 19.00 tiden kom pappa och Tina. Då fick jag prydnads grodor (samlar på grodor) så nu har jag ännu fler i min samling =D

Och så fick jag pengar och trisslottor av älslingen och Kevin <3

Tack så jätte mycket....

Nu avslutar vi kvällen med och se på Gustavsson 3trappor och sen krypa ner i sängen & sova. I morgon bär det av till Örebro och sen käka på Wokhouse (om det är öppet) sen kommer släkten hit .och fikar..

Nej godnatt och sov gott....

Ovido - Quiz & Flashcards