mammatherese

Alla inlägg den 28 februari 2014

Av Therese Lindström - 28 februari 2014 10:12

Grattis på namnsdagen till alla som heter, 

 
<3 

Två personer som ligger varmt om hjärtat är min lillasyster Helena som har Maria som mellannamn. 
Och min låtsasmamma heter ju Maria :) men vi kallar henne för Mia. 

Idag vaknade barnen vid 7.00 Jag som hade hoppas på att få sovmorgon till 8.00 iallafall. Men det blir inte alltid som man tänkt :) låg och drog oss i sängen till 7.30 och sen gick vi upp. Bytte blöja och klädde på barnen. Sen gick vi ner och jag ställde mig och stekte lite pannkakor till barnen. Lite morgon lyx ;)

Isabella ligger & sover <3 Kevin springer maratonlopp. Han fick helt plötsligt en massa energi. Kanske är det för han tittar på Cars filmen när han inte springer runt ;) 

Idag är det äntligen FREDAG. Den bästa dagen på hela veckan! <3 Har ni några planer för denna helg? Vi ska försöka ta oss ett ryck och städa "skrubben" för det är fulkommligen kaos. Annars blir det rätt lugnt. Vi brukar inte planera så mycket, utan tar det som det kommer. 

Två dagar slapp jag värken i ryggen, men idag vaknade jag av att det värkte lite. Så idag blir det och göra flera övningar en bara en av dom jag gjorde igår! Uch gillar inte att ha ont :/ humöret blir så kasst också. Men jag ger inte upp, det är bara fortsätta göra övningar. Tänkte börja anteckna övningarna jag gör och sen skriva om jag haft ont eller inte. Sen när det gått någon vecka så ska jag se hur det har sett ut under tiden. Blir det ingen skillnad el bättre ska jag ringa vårdcentralen. Kanske kan träffa en sjukgymnast som kanske har förslag på andra övningar eller om dom kan skriva ut värktabletter som jag kan ta vid behov. Det återstå att se :) tänkte först och främst se om jag kan "bota" mig själv innan jag söker hjälp. För jag tycker sällan att man får någon bra hjälp =( det känns som dom aldrig tar en på allvar. 

Nej ska ta och plocka lite. Sen kolla lite i frysen på vad vi ska äta till lunch. Middagen är planerad och det blir tunnbrödsrulle till oss vuxna. Barnen får makaroner & korv =) 

Ha en riktigt bra dag, oavsett vad ni än ska hitta på!! 

Ovido - Quiz & Flashcards