mammatherese

Alla inlägg den 6 maj 2013

Av Therese Lindström - 6 maj 2013 19:36

Jag ville ändra presentations fotot, som ni kanske minns hade jag en bild på mig, sambon & Kevin. Men råkade av misstag gå in fel och lyckades ändra designen istället. Det blev och se förjävligt ut så en snabb lösning på problemet blev att jag slängde bara ihop en enkel men rätt tråkig design! ^^ som får duga tillfälligt. Tanken är den att jag el någon annan ska fixa en ny design sen när bebisen kommit. Vill ju självklart ha en bild på båda barnen <3 Så nu vet ni varför det ser ut som det gör ;)

Micke fick lägga Kevin idag också och det gick hyfsat bra. Först blev han lite ledsen, men ganska snart så blev han glad och började prata en massa. Och nu är det knäpptyst, vilket betyder att han somnat :) <3 

Har suttit och kollat på lite tjej namn. Vi har väl ett par förslag redan, men ville ha lite fler och jag hittade massor med fina namn! Så tösen kommer nog inte bli namnlös iallafall. Finns ju många fina namn som man inte ens tänkt på ;)

Nej nu ska jag ta fram lite glass igen med chokladsås. Passa på att unna sig massa gott dom sista dagarna som är kvar av graviditeten, för efter förlossningen är tanken den att jag ska dra ner på onyttigheter. Inte sluta helt och hållet. För det kommer jag inte fixa ;) men att minska på det rejält.

Och så se på Tv Ola, Conny en stark resa . Eller vad det heter ;)





Av Therese Lindström - 6 maj 2013 12:59

Tog hem en ny app till telefon i lördags & givetvis var jag tvungen och leka lite direkt. Såhär blev resultatet,


 


Blev hyfsat nöjd. Hade kunnat bli bättre, men det är ju första kollaget så det får duga ;) Det som var bra är att man kunde välja hur många bilder man ville ha, så jag ska göra ett kollage sen när bebis kommit på hela familjen


Medan Kevin var på dagis gjorde jag i ordning dagens middag som idag kommer bli, skinkgratäng. Jag tror den blev godare denna gång än sist för då råkade jag ta för mycket svartpeppar. Så det smakade bara svartpeppar typ.
 



När maten var färdig så bäddade jag sängarna, plockade undan leksakerna på Kevins rum och sen packade jag Kevins ryggsäck med kläder som han ska ha med sig till mormor när jag och Micke ska till förlossningen! Hade ännu inte gjort det, men eftersom det bara är 13dagar kvar till BF så kändes det som det var dags! :) kollade även igenom min BB väska så allting verkligen är nerpackad. Fattades 2 saker så det lade jag i. Så nu med andra ord är vi redo för att åka och föda barn


Förresten förra helgen var vi till Mia/mamma/mormor och hämtade hem korgen till "skrutten" . Och i lördags gjorde jag i ordning den :) Såhär blev det och se ut,


 


Det var egentligen tänkt att vi skulle byta ut dom blå sidenbanden mot rosa. Men sen kände vi att det var "onödigt" och sätta dit nya band. En tjej kan lika gärna ha blått också ;) så dom fick sitta kvar!


Var i lördags till stan och var då in på mejk. Köpte dom rosa sängkläderna med stjärnor på. Och sen köpte jag även den där filten med molnen på som är ljusblå. Tänkte först ta en rosa filt. Men tyckte det skulle bli för mycket rosa. Så det blev en blå istället. När jag sen kom hem och fixade i ordning korgen då kom jag ju på att rosetterna/sidenbanden är blå. Så korgen får gå i färgerna rosa & blå..


Nej nu ska jag kolla till Lilleman som sover i vagnen ute. Och sen äta =)


Ha en bra dag!

Ps... Huvudvärk idag till tusan! :/ :/ hoppas det ger med sig snart

Ovido - Quiz & Flashcards