mammatherese

Alla inlägg den 10 juli 2013

Av Therese Lindström - 10 juli 2013 17:14

Tusen tack älskade syster Helena som tagit så otroligt fina bilder! <3

                         
Bilder säger mer än tusen ord...

Av Therese Lindström - 10 juli 2013 10:29

Godmorgon! Vaknade inatt som många andra av att det åskade rejält. Underbart var ordet. För det var verkligen välbehövligt. Har ju varit väldigt dåligt med åska tidigare, men nu har det fått smälla lite och rensat luften lite :) så nu får det gärna bli strålande solsken men inte kvavt! 

Vaknade vid 7.00 då Kevin hade vaknat och var inte på sitt bästa humör direkt. Tror någon vaknat på fel sida av sängen ;p gick upp och käkade frukost. Efter det slappade jag lite framför datorn och kikade runt en stund. När Isabella hade somnat gick jag upp och tog rätt på lite tvätt och plockade även fram kartongen med kläder i storlek 62/68. Mycket av kläderna i storlek 62 har krympt lite i tvätten så lilltjejen kommer kunna använda det, även om vissa plagg kanske är lite stora. De i storlek 68 fick ligga kvar i lådan lite till. Det känns verkligen konstigt att plocka fram 62or. Tckte nyss att hon föddes och hade 50 :) Isabella kan fortfarande ha kläder i 56 som tur är men snart smyger vi in på 62. Mammas och pappas stora tjej! Jag vill stoppa tiden, det går fort.

Har slängt in kläder i maskin och nu sitter jag här och ska strax kolla på rederiet en stund medan Kevin är ute med Micke och Isabella sover <3 sen blir det och ta i tu med tvätten, hänga upp det på tork :)

Just ja måste höra av mig till min fina vän Marie också! Vi pratade om att ses idag? Får se om hon fortfarande vill och har tid?! Annars händer det nog inte så mycket mer här hos oss på 7an ;) njuta av en lugn dag ~

Förresten klickade hem lite kläder till mig igår på HM, sommarkläder alltså. Dock verkar inte leveransen ske fören i slutet av juli, början av augusti :/ men bättre sent än aldrig. Köpte lite linnen och leggins bland annat. Köpte hem ett par svarta tights (?) till Kevin och en blå/vit randig tröja. Han hade exakt en sådan som bebis och jag älskade den. Så nu när jag såg det fanns på HM var jag tvungen och köpa den =) och Isabella får en klänning!

Jag tok älskar kläderna från HM. Det är fina, bekväma och har schyssta priser! I augusti ska jag rensa Kevins byrålåda och plocka bort det som är för litet och sen beställa hem lite nya kläder =) så han slipper gå naken ;) sen ska höstkläder köpas till båda barnen. Som fleccetröjor, skor till Kevin, mössor och så. Och så snart är det vinter igen. Isabellas första vinter och då ska vinterkläder köpas också! ^^

Nej nu rederiet en sväng och sen fixa lite....

Ha en underbar dag

Ovido - Quiz & Flashcards