mammatherese

Alla inlägg den 14 juli 2013

Av Therese Lindström - 14 juli 2013 09:16

Godmorgon!

Glömde skriva blogg igår, så det får bli idag istället

Igår fick vi besök av världens bästa kompis Marie och hennes dotter Zoey :) satt och chillade ute på altan. Efter en stund kom Maries kompis Louise hit med sin dotter Olivia! Eftersom vi inte kände Louise så blev det lite "jobbig tystnad" . Men efter en stund började vi prata lite allesammans och då blev det bättre. 

När barnen fått ny blöja och lite käk i magen så traskade vi bort till sjön. Där tog Marie & Louise sig ett dopp med sina töser. Medan jag satt med Isabella på en filt och Micke stod en bit bort där alla badade och vaktade Kevin som kastade sten i vattnet, vilket han tyckte var skoj. Något bad för honom blev det inte, förutom att han doppade fötterna :) när vi varit där ett tag så tog tröttheten över och Micke fick åka hem Kevin och ge honom kvällsmat och sedan stoppa honom i säng. Jag, Isabella satt kvar med dom andra lite till..

Sen efter badet drog vi hem till mig. Jag hoppade in i duschen. Marie och Louise med barn gick till pizzerian och käkade. Men jag orkade inte följa med så jag stannade hemma och chillade lite ^^

På kvällen klagade Micke att han hade ont i magen och mådde så illa att han tyckte det kändes som han skulle spy. Vilket han inte gjorde dock! Sedan när gick och lade oss så kände jag på hans pappan och han var glödhet :/ så troligen feber mitt i alltet. Sprang ner och hämtade vatten och Alvedon. Han drack lite vatten och tog alvedonen och sen somnade han.

Och idag verkar han inte må bättre :/ ligger kvar i sängen än och klockan är 9.25 Vet inte vad han blivit drabbad av. Vätskebrist var jag inne på? Men ont i magen av det, vet jag inte?!

Nej nu ska jag vara social mot Kevin som är uttråkad :s

Ovido - Quiz & Flashcards