mammatherese

Alla inlägg den 20 juli 2013

Av Therese Lindström - 20 juli 2013 20:10

Har varit i väg och köpt en bättre begagnad dator :) lite bättre än den jag hade innan! Och det känns inte helt fel. Internet funkade ju inte på datorn jag hade innan längre :/ och kompisen som skulle fixa det fick inte till det. Så jag har kikat runt lite och fann en dator! 

Tittar på Rederiet och slappar en stund. Är pissigt trött och känner av halsen lite! Hoppas det inte blir något med det.<

Nej ta och pyssla om Isabella som tycker jag är tråkig nu... 

Ha en fin kväll... 

Av Therese Lindström - 20 juli 2013 09:28

Godmorgon bloggvärlden!
Idag tyckte Kevin att det var dags att gå upp när klockan var 6.30, kändes lite för tidigt då jag är extremt trött idag och hade gärna sovit lite till. Men när man har barn i huset så får man snällt hiva sig upp ändå. Bara le & se glad ut! Har druckit kaffe men idag biter den inte alls på mig. För jag känner mig inte ett dugg piggare!

Isabella är ingen morgonmänniska iallafall, för hon somnade om direkt efter att ha fått en ny blöja och lite käk! Mamma och pappas lilla sömntuta! Måste vara soft och vara sådär liten, inga bekymmer. Får maten serverad och blöjan bytt. Sedan sova när man är trött. Behöver inte tänka på något ;)

Ska nog ta och lägga mig i soffan & vila en stund...

   


Ovido - Quiz & Flashcards