mammatherese

Alla inlägg den 13 juli 2013

Av Therese Lindström - 13 juli 2013 10:03

Godmorgon bloggvärlden! Strålande solsken idag också, underbart. För det är ju ingen sommar utan solsken ;) eller vad säger ni? 

Jag beställde en hel del med sommarkläder åt grabben i slutet av Maj, och jag tänkte för mig själv att det vore väl typiskt om det skulle bli dåligt väder bara för det så han inte kan springa runt i short och t-shirt. Men inte behövde jag vara orolig för det för det är ju kanon väder nästan hela tiden! :)

Kollade igenom lilltjejens kläder härom dagen & plockade ju undan det som var i storlek 50. Och tog istället fram 62 kläderna! Hittade massor med fina långärmade boyn och byxor. Tänkte då att det faktiskt inte skulle göra något om det blir dåligt väder en dag så man får ta på henne något av det. Men vad händer? Jo kanon fint väder hela tiden ;) haha!

Men med andra sidan man ska väl inte hoppas på sämre väder för då kanske det blir det och då kommer man ju sucka åt det och önska sig sol ;) Får klä på henne alla fina långärmade bonyn i höst istället.

Kom inte i säng fören vid 2.00 i natt & det känns. Trött som fan! Inser nu att det var ganska dumt att lägga sig så sent! Men den där klockan har ju en förmåga att springa i väg ibland :o

Det var jag, älsklingen och en kompis till oss (Fredrik) som satt ute på altanen och umgicks. Vi snackade skit el dom satt mest och snackade, drack en god öl och grillade lite ;) Kan väl inte säga att det var sådär överdrivet roligt. Har ju haft roligare om man säger som så. Ni vet, två karlar som sitter och snackar (oftast pratas det om sådant jag inte kan så mycket om) så då hamnar man oftast lite utanför diskussionerna. Så jag roade mig med telefon istället el pratade lite med Bella <3 och det var inga fel. Inte för jag fick så mycket svar direkt. Men vad gör det om 100år. Hehe!

Undrar vad man ska roa sig med idag? Inte den blekaste. Kanske ska umgås lite med Marie och hennes dotter Zoey. Annars blir det nog rätt lugnt skulle jag kunna tro.

Hur ser eran dag ut?

Nä tja om jag skulle ta och gå ut en stund :))

Ovido - Quiz & Flashcards