mammatherese

Alla inlägg under juli 2013

Av Therese Lindström - 7 juli 2013 08:48

Ett besök hos tandläkaren skulle vara behövligt! Vet att jag har iallafall ett hål i en tand och sen skulle jag vilja dra ut en av visdomständerna och det är en som sitter längst bak i munnen. Den står inte upp som dom andra tänderna, utan den lutar lite åt sidan av någon skum anledning! Men som alla vet är det ju inte gratis att gå iväg till tandläkaren :/ kostar en förmögenhet. Men tydligen kan man göra upp om en avbetalningsplan! :) kan man det så vore det ju bra! Får ringa & höra mig för sen. Just nu tänker jag inte lägga en ända krona på tänderna. För så ont har jag inte, än så länge står jag ut :)

Haha drömde inatt om tandläkare och tänder :p men kommer inte ihåg riktigt vad jag drömde! ^^

Tänkte skriva lite mer, men lär ta Isabella som är missnöjd! Tror hon är mer hungrig. Sen försöka roa Kevin som är uttråkad. Får se hur det går? Älsklingen ska över till grannen & hjälpa honom så jag blir själv en stund med båda barnen! Men det går nog bra :)

Nej mata Isabella. Hm kanske skulle ta lite kort idag förresten! Har bara tagit kort med min mobil på Isabella men det blir inga bra bilder när man framkallar dom. Så jag ska nog ta fram kameran istället

Av Therese Lindström - 6 juli 2013 18:19

 
Då har man köpt en ny vagn till grabben. En emmaljunga scooter -08 :) Kevin gillar vagnen och det gjorde även Micke. Så den är med andra ord godkänd. Så nu äntligen är jag stolt ägare till en sådan här vagn! Tack Niina för att du visade annonsen! Hade det inte varit för dig hade detta köp inte blivit av :(

Så nu har vi 4st vagnar här hemma. Men brion ska vi försöka sälja och är det ingen som nappar på den får den fortsätta vara en dagisvagn! Vad jag ska göra med sulkyn vet jag inte riktigt. Tvivlar på att vi kommer ha kvar den. Då jag ångrade mig att vi köpte den. Som tur var köpte jag den billigt. Men visst det är ändå pengar bakom det hela. Phil & Ted vagnen kommer absolut vara kvar och lika så denna scooter. Scootern kommer jag absolut inte att sälja. För den ska Isabella överta när hon kan sitta i den ;)

Ja jag vet, jag och mina vagnar! Det tar ibland tid innan man hittar vagn/vagnar som man verkligen gillar! Jag kommer att försöka spara ihop till en ny syskonvagn ev sen och det får bli den sista vagnen! ^^ Det kanske finns någon där ute som stör sig på alla köp men som sagt jag lägger pengarna på det jag vill och just nu råkar det vara vagnar! Vissa lägger pengar på det och andra lägger pengar på att festa, köpa kläder el resa. Visst skulle det vara kul och tex resa utomlands men jag har med andra sidan aldrig varit utomlands under mina 25år och jag har klarat mig hittills och det gör jag nog resten av mitt liv också om jag inte åker iväg någon gång :p

Nej nu ska jag avrunda och lägga Kevin :) sen mysa ner mig i soffan med lilla fröken och se rederiet. Ha en fin kväll gott folk! För det ska jag ha :D

Vad rädd om er....






Av Therese Lindström - 6 juli 2013 09:47

Godmorgon! :) Idag vaknade vi alla strax efter 7.00 så jätte lång sovmorgon blev det inte idag. Men vad gör det när solen skiner? Då kan man ju vara ute och njuta av det fina vädret istället :) sovmorgon kan man ha när det är sämdre väder!

Undrar vad man ska hitta på idag? Är sugen på att åka till Nora. Vad som ska göras där, det håller jag hemligt tills jag vet hur det blir! Jag hoppas att det går att ordna! ^^

Annars blir det väl & skrutta hemma. Skulle behöva storstäda också. Men nääe inte idag när solen skiner ;) Vad ska ni hitta på idag? Antar att många av er är ute och hittar på saker?!

Nää ska ta och gå ut lite..

Ha en underbar dag!!

Av Therese Lindström - 5 juli 2013 11:12

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst. För idag går älsklingen på 7veckors lång semester! Ska bli underbart att ha honom hemma så länge <3 dels kommer vi kunna hitta på lite mer saker & sen kommer jag kunna få lite mer hjälp här hemma med barnen. Självklart hjälper han mig annars också. Men större delen är det ju jag som har dom då han jobbar! ^^

Idag fick jag minsann sovmorgon då vi vaknade 09.40! Tack kids. Ni är underbara! Fast det var väl kanske inte meningen att vi skulle sova så länge kanske ;) Kevin vaknade vid 05.20 tror jag klockan var. Micke hämtade lite välling & nattade honom igen och Isabella vaknade vid 06.30 och ville äta. Så jag gav henne mat och sen somnade vi båda om. Jag tänkte vi skulle sova till 8.00 iallafall. Men klockan sprang i väg och vi vaknade vid 09.40 istället. Men vad gör det? Det är ju så gött och sova ut ibland och när barnen tillåter så är det väl bara och passa på! 

Frukosten är intagen :) Kevin leker med bilar och Isabella sover igen! Jag sitter här en snabbis. Men ska snart plocka lite för och sen ta fram dammsugaren. Sen bädda sängarna och plocka på övervåningen! :) sen fixa käk och sen kommer Micke hem och då är det SEMESTER för hans del ... Tjoooho!

     

:))

Av Therese Lindström - 3 juli 2013 11:39

Känner att jag behöver skriva av mig lite. Kommer att korta ner allt en hel del. För annars kommer det ta väldigt lång tid om jag ska skriva ner precis allt. Ni som känner mig, ni vet ju redan hur det ligger till med allt så ni kommer nog förstå bättre av det jag skriver. Men ni som inte känner mig kommer förmodligen inte fatta mycket. Ber om ursäkt för det.

Min biologiska mamma bor i Finland. Och sist jag träffade henne var Kevin 5månader och om 4månader, det vill säga 3oktober fyller han 2år, stora killen.

Min och mammas relation har alltid varit dålig. Men nu tror jag den är värre än någonsin! Jag skickar sms till henne då och då. Men får sällan svar :( det har även hänt att jag har ringt henne, och visst hon svarar och vi pratar en stund. Men hon ringer aldrig mig. Det är alltid på mina villkor. Jag har försökt fråga henne gång på gång varför hon aldrig hör av sig. Men får inget vettigt svar... Jag vet inte vad det beror på. Men jag har mina aningar! Hur som helst så kommer jag förmodligen aldrig få veta heller! 

För ett par månader sen lovade hon dyrt och hederligt att hon skulle komma hit under sommaren. Och jag sa att det skulle vara fantastiskt roligt men att jag vet att du inte kommer komma i slutänden. För hur ska man kunna lita på någon som bara sviker? När sommaren sen började dra ihop sig frågade jag när kommer du hit så vi kan planera lite?! Då fick jag konstigt svar. Förstod inte riktigt vad hon menade, mer än att hon inte kommer. Som jag visste!

Jag ställer samma frågor gång på gång. Tänker hon någonsin på mig? älskar hon mig? Jag vet ärligt talat ingenting. Jag har bara hoppet att gå efter. Jag har mina aningar om varför det är som det är. Men jag vet inte om det är så.

Jag vet varken ut el in. För hur ska man veta när hon inget säger? Jag fattar seriöst inte hur man kan göra såhär mot sitt eget barn? Jag skiter i att hon var ung och förmodligen inte redo när jag kom till världen, jag skiter i att hon är omogen skit. Jag skiter fullständigt i allt för det är det hon gör :s Jag skickade ett sms till henne igår där jag frågade hur det var och när vi skulle höras av då det var ett tag sen. Men som vanligt får inget jävla svar...

Ja jag är rätt förbannad på henne! Tycker det är dags för henne att vakna upp, innan det är försent. Vi håller sakta men säkert på att glida i från varandra mer och mer. En dag har vi inget kvar!

Jag vet att det är hennes val och förlust. Men va fan jag ÄR hennes dotter, hennes eget kött och blod. Men visst är det såhär hon vill ha det så har hon snart inget och hämta! Jag bryr mig inte mer!!! :´/

Jag älskar henne och saknar henne förbaskat mycket och naturligtvis påverkar det MER nu när jag själv har fått barn. Men jag klarar mig! Jag har ANDRA som BRYR sig så mycket mer...

   

Jag och mamma 1987           Jag och Isabella 2013


Det gör så jävla ont...! Goodbye


Av Therese Lindström - 2 juli 2013 10:42

Efter att vi lämnat Kevin på dagis gick jag & Bella till Ica och Handlade lite ingredienser så jag kan slänga ihop en tårta här om en stund :) samtidigt som jag skulle behöva hinna slå in ett paket, plocka lite här hemma och steka pannkakor. Vet inte hur jag ska hinna? Vid 13.00 ska Kevin hämtas och runt 14.00-15.00 kommer två av mina älskade systrar hit på besök <3 dom har ju inte träffat lilla Bella ännu. Då dom bor en bit bort :/ paketinslaget och tårtbakandet är ju för att Helena min ena syster har fyllt år! Nej det här duger inte, måste sätta fart om jag ska hinna något i huvudtaget :)

Ha en bra dag allesammans!

 

Ovido - Quiz & Flashcards