mammatherese

Alla inlägg under november 2013

Av Therese Lindström - 21 november 2013 18:33

Förut gick Kevin på dagis mellan 8.00-13.00, men för ett litet tag sen bytte vi till 8.30-13.30 Och det tyckte jag funkade bättre :) 

Idag vet jag inte vad som hände, måste ha varit lite snurrig. Gick hem ifrån 13.45 och när jag nästan var vid skolan då ringer A (dagis personalen) och undrar var jag var? och om det hade hänt något? Jag sa nej? jag är snart framme. Kollar klockan och den var 14.00 jag tänkte för mig själv vad konstigt att hon ringer? Jag är ju inte direkt sen. När jag kom till dagis sa A till mig att jag måste ringa om jag blir sen. Jag bad om ursäkt. Men funderade fortfarande varför hon sa sådär? Jag menar 5min sen brukar dom inte ringa mig för. Medan jag klädde på Kevin kom jag på att A kanske glömt att vi bytt dagis tiderna. Så jag sa till henne att kommer du inte ihåg att vi bytte tider. Då säger hon nej det har jag inte glömt. MEN du ska hämta honom 13.30, inte 14.00 DÅ slog det mig att det är ju 13.30 han ska hämtas. Då började jag skratta och sa nej men gud förlåt. Du har rätt. Jag vet inte vad som fått mig att tro att det var 14.00 jag hämtar honom ^^ hon sa att det inte gjorde någonting :) och att det är lätt hänt att man blir lite snurrig ;-) så nu förstår jag varför hon ringde :P 

Jag erkänner just nu har jag väldigt mycket i mitt huvud. Glömmer och gör halv tokiga saker. Det kommer säkert lugna sig efter jul. Just nu kretsar alla tankar kring julen.... Så SORRY om jag gör halvtokiga saker el säger något galet :p

Annars har dagen varit bra. Har varit till Ica och postat paket. Samt handlat lite =) sen har jag bakat bröd. Blev 3st limpor som blev jätte fina! Och i morgon fortsätter bakstöket i mitt älskade kök... Samt städa! får ju besök i morgon kväll av älskade syster som kommer hem och hälsar på från Österstund... 

Lördag drar vi in till Örebro och mathandlar. Och Kevin ska få vinterskor. Insett att Kevin är stort sätt den ända på dagis som inte äger några =/ =/ känns inte bra. Men personalen el Kevin har inte klagat än. Men med andra sidan har det inte varit så jätte kallt så länge heller ^^ =) 

Näää dags att avrunda. Strax lägga Kevin i sängen! <3 sen Rederiet en stund innan det är dags och se lyxfällan. 
Ha det bääääst

Av Therese Lindström - 19 november 2013 10:31

 

3 år tillsammans med dig idag! Och det har utan tvekan varit dom bästa åren i mitt liv. Och vi har verkligen hunnit med massor :-) flyttat till hus och fått två jätte fina barn. Du har gjort mig till den lyckligaste kvinnan på denna jord. Jag ÄLSKAR dig av hela mitt hjärta. Är fortfarande lika kär nu som då. Jag hoppas att vi kommer leva tillsammans föralltid. Du är inte bara min underbara sambo, utan även min bästa vän och pappa till mina barn! Att DU är pappan till mina barn är ett stort plus för då kommer du ALLTID finnas i mitt liv på ett el annat sätt. TACK för allt du gjort och allt du gör för mig. Du är en klippa!

Av Therese Lindström - 18 november 2013 07:58

Tog voltaren och alvedon för tandvärken igår på eftermiddagen och har inte haft ont sen dess! Och tur är väl det. Ringde tandläkaren idag, tänkte att jag kanske kunde boka in en tid så kunde dom kika på tanden. För är det ett hål, el ett på väg kanske det är bättre och återgärda det. Men efter och pratat med dom inser att jag att jag inte har det pengarna. Tog upp det där med tandvårdsavtalet, som gör att man kan betala en viss summa per månad som jag har hört att folk fått gjort. MEN det är inte säker att jag kommer få det. Det beror helt och hållet på hur tänderna ser ut, enligt dom! Och en undersökning kostar 700kr. Det är väl inte dyrt om jag får avtalet. Men får jag inte det så har jag slängt pengarna i sjön. Och skulle dom anse att jag behöver tex laga hål i tänderna har jag inte råd iallafall att betala kostnaden. 

Vet inte vad det kostar att laga hål. Men det är inte billigt! Jag har "bara" 3000kr att leva på. Och det kommer man inte långt med om man ska betala tandläkare ^^

"välkommen till tandläkaren, hit är de som HAR pengar välkommen. Har du inte pengar får du göra en undersökning på 700kr. Du KAN med tur få tandvårdsavtal. Men får du INTE det då får du trolla fram pengar eller ha ont"

Underbart. NOT. Tandläkaren är fan ett stort jävla skämt.. 

Men som sagt jag får vara glad för att tanden inte värker. Får hoppas den håller sig i schackt. Nu frukost och sen klä barnen! <3 sen blir det en tur till Ica. En promenad skulle göra oss gott. 

Ha en bra dag! 

 


Av Therese Lindström - 17 november 2013 14:08

Kände i somras att jag hade lite ont i en tand, men som alla vet är det galet dyrt att gå till tandläkaren så valde jag att vänta med det, vilket jag naturligtvist inte skulle ha gjort. För nu sitter jag här med jordens värk. Så i morgon blir det och ringa tandläkaren direkt dom öppnar och hoppas på att få en tid såfort som möjligt! Ska prata med dom om att jag vill lägga upp en delbetalning. För jag har verkligen inte de pengarna :( 

Testade och ringde jouren i Örebro, tänkte om vi kunde ha åkt dit och fixat det. Men då säger hon att jag är välkommen hit, men då kostar det 550kr EXTRA (bara för det är helg) jag sa tack, men jag får stå ut då tills i morgon. Och hon förstod och sa kanske bättre och försöka vänta tills i morgon! Och att jag skulle ta tabletter, sova halvsittande och INTE ha kinden mot kudden när jag ska sova ikväll för då kan det göra ondare. 

Har läst lite på Internet om olika husmors tips för att ev linda smärtan lite. Men tycker ingenting har hjälp! Det ända som hjälper för stunden är och knapra tabletter. Men kan ju inte äta det hur mycket som helst heller :-/ 

Är kanske larvig men idag har tårarna runnit större delen av dagen. Det gör riktigt ont. Detta önskar jag INTE min värsta fiende ens. Hua... Ni som aldrig haft hål el varit med om detta, var glad för det :-) 

Nu ska jag försöka att fördriva dagen som är kvar på bästa sätt. Och sen i morgon ringa tandläkaren och hoppas det löser sig på bästa sätt. Går dom inte med på avbetalnings plan av någon anledning får jag leva med smärtan, som det verkar nu. För pengarna finns verkligen inte. Vet dock inte vad det kostar, men blir nog rätt dyrt. 

Nej ha en fortsatt trevlig dag. Det ska jag försöka ha... 

Av Therese Lindström - 16 november 2013 15:26

Varför vill man alltid göra saker som man inte kan göra?! :/ 
 

Av Therese Lindström - 16 november 2013 09:15

Godmorgon bloggvärlden! Idag är humöret på topp för idag vaknade jag smärtfri & det var länge sen nu! Och ändå har jag inte gjort något speciellt :-) 

Undrar vad jag och min fina familj ska hitta på idag? Äch, vi tar det som det kommer <3 det brukar bli bäst så :D

 

Jag älskar er, ni är det finaste jag har

Ska ta & lägga lilltjejen om en liten stund. När hon vaknat ska jag nog gå igenom barnens kläder. Kolla VAD dom har och inte. För barnen ska ju få lite nytt i julklapp. Har hittat mycket fint på HM. Men vill inte beställa innan jag kollat över vad som finns. Annars kan det bli lite tokigt ;-) 

Nä avrundar här ... 

Av Therese Lindström - 13 november 2013 19:59

Blir så less! :/ tänker inte lägga ner mer energi nu. Bättre & lägga ner sin energi på viktigare saker! Som mina två underbara barn, som jag älskar mest av allt. Och även min grymt fina sambo som betyder allt för mig :) 

Orkar inte bli så jävla besviken hela tiden! ^^ 



Har städat undan bacillerna idag. Har tvättat barnens snuttefiltar, kokat Kevins nappar & barnens nappflaskor. Samt bäddat rent i sängarna :) såhär gör jag efter alla sjukdomar (när vi väl får några vill säga) och jag tror det hjälper faktiskt, för som sagt vi är nästan aldrig sjuka.... 

Många som inte gör såhär, och då finns ju många baciller kvar och då går det bara runt, runt! ^^ vem vill vara sjuk typ jämnt? tar ju inte lång tid och "sanera" lite ;-)

Kvällens sysselsättning är fixad och med det säger jag GODNATT! 

Av Therese Lindström - 13 november 2013 10:07

Godmorgon! 

Som ni kanske vet har jag en del problem med svanken & det är så frustrerande att aldrig få vakna utan värken. Så nu har jag bestämt mig för att från och med idag ska jag göra lite ryggövningar och det ska göras varje dag i 1månad. Jag hoppas att det blir bättre. Om det inte blir bättre får jag luska vidare för jag tänker inte ge mig nu! Nu ska jag gå till botten med detta problem :/ 

Det konstiga är att om jag går upp vid 06.00 tiden, då slipper jag värken. Men om jag sover lite längre än så då får jag jordens värk. Så jag blir straffad om jag väljer att ta sovmorgon! ^^ jag vet inte om det beror på sängen, ska prova och ta bort den tjocka bäddmadrassen under 1-2månader också för och se OM det kan vara det?! Jag provade och tog bort den förut, men gav upp efter 2 nätter typ. Men nu ska jag låta det gå längre tid :) 

Idag ska jag städa undan alla baciller. Så idag ska jag bädda rent i alla sängarna, tvätta upp snuttefiltarna, koka Kevins nappar och koka barnens flaskor :) sen blir det och dammsuga lite. 

Nästa vecka ska Kevin tillbaka till dagis igen! :) meningen var den att han skulle ha hått denna vecka. Men på tisdag morgon mådde jag inte så jätte bra så då fick han vara hemma och idag vaknade vi vid 08.00 så då blev det att han får stanna hemma idag med. Och i morgon är det ingen idé för bara en dag. Då Kevin bara kommer tycka det blir konstigt. Så vi kör på ledigt denna vecka och satsar järnet nästa vecka =) 

Nej nu ska jag ta och lägga gumman så hon får sova middag. Och sen blir det lite lek med sonen <3 sen fixa lite mat, hämta posten och sen städa undan äckel baceillerna.... 

Ha en super bra dag! =) 

Ps. Gjorde en övning idag lite för hastat så nu sitter man med nack värk också . Jippy!

Ovido - Quiz & Flashcards