mammatherese

Alla inlägg den 3 augusti 2013

Av Therese Lindström - 3 augusti 2013 14:29

Igår var vi på 50års fest. "Mammas" man fyllde 50år och det firades med släkt och vänner till honom. Det var jätte kul och träffas igen. För tyvärr träffas man ju så sällan :( tyvärr drog allt ut på tiden så efter maten fick vi lov och tacka för oss och åka hem och då var klockan 21.00 Var lite tråkigt att behöva åka hem mitt i. Men vi hade två trötta barn som behövde få lugn och ro. Samt sömn! Men vad gör det? Vi fick ju iallafall spendera några timmar iallafall. 

Idag är lillgumman riktigt trött. Hon gör stort sätt inget annat än och sover. Vilket är förstårligt =) tar på krafterna när man är så liten att vara iväg på fest :) 

Kevin är ute och åker med pappa idag. Ringde för drygt en timme sen och dom skulle röra sig hemåt då jag skulle fixa mat. Men än har dom inte kommit. Får nog snart efterlysa dom igen för Kevin behöver få i sig mat. 

Ikväll kommer en kompis hit, Fredrik. Då vankas det "kräftskiva". Smarrigt. Annars har vi inte så mycket andra planer. Blir väl rätt lugnt skulle jag kunna tro :0) 

Nej ska ta och titta till tvätten och sen käka lite mat. För nu kurrar magen! <


Ha en fin dag! <3 


 

Ovido - Quiz & Flashcards