mammatherese

Alla inlägg den 9 augusti 2013

Av Therese Lindström - 9 augusti 2013 10:41

 
Kollade igenom mina bilder från tiden jag väntade Isabella

Graviditeten gick verkligen galet fort. Känns som man inte riktigt hann med. Men hade ju fullt upp med och ta hand om Kevin :) 

"Mensen var 1vecka sen. Min första tanke var att den bara krånglar lite :p tänkte jag gör väl ett test så får vi se vad det visar. Och det blev ett starkt + på graviditetstestet. Jag var alltså gravid

Chockad ringer jag älsklingen som var på jobbet och även till Niina. För jag kände att jag behövde ha någon att prata med om detta.

Kevin skulle "bara" vara 1år och 7månader när bebisen kommer. Vi hade egentligen tänkt att Kevin skulle vara lite äldre. Men ibland blir det inte som man tänkt. Efter att ha funderat i två dagar beslöt vi oss för att behålla bebisen i magen.

Jag sitter nu här med min lilla dotter på 10veckor och är världens lyckligaste tvåbarnsmamma. Ångrar inte en sekund att vi valde och behålla bebisen. Graviditeten var underbar men också jobbig! Det var jobbigt för det var så himla tungt då bebisen låg så långt ner. Och det var jobbigt för jag hade en "liten" Kevin att ta hand om. Men det gick och ut kom en Isabella den 21/5 - 2013. 

Kollade nyss igenom lite bilder från tiden jag väntade Isabella och jag saknar magen. För jag kände mig så fin :) var verkligen nöjd över mitt utseende ;) 

Men samtidigt är det skönt och slippa magen också. För det var ju inte en dans på rosor direkt. Jag och älsklingen har alltid sagt att vi bara ska ha två barn. Men vad som händer i framtiden, det vet man aldrig ^^ ;) 

Anntingen nöjer vi oss med "bara" Kevin och Isabella. Eller så kanske det kommer en liten bebis till. Men det är inget som finns med i våra planer iallafall... ;)

Ha en underbar dag!! 




Av Therese Lindström - 9 augusti 2013 07:56

Godmorgon! Är en trött mamma som sitter här och knappar på tagenterna idag. Kevin var uppe och sprang inatt igen. Jag vet inte varför? Hur som helst jag låg och sov, inte så djupt dock! Älsklingen fick gå upp två gånger innan Kevin somnade. Vid 06.30 vaknade Isabella och ville äta. Gav henne 120ml och försökte sen somna om då jag fortfarande var trött. Men Isabella var fortfarande hungrig så jag fick göra ordning 90ml till. Sen somnade hon om! Men då kunde jag inte somna om? Låg och vände och vred på mig. Tillslut gav jag upp och gick upp istället :p känner mig rätt trött och seg men det blir väl bättre efter lite kaffe skulle jag kunna tro... 

Älsklingen och barnen sover fortfarande. Så jag har lite egentid en stund :) inte ofta det händer. Passar på att njuta av en stunds tystnad. Det ända som hörs är knappande på tagenterna ;) 

Hm verkar inte som att det blir någon sol idag heller. Det börjar kännas lite som vi börjar gå mot dåligare väder mer oftare nu. Kanske fått för mycket sol i våra dagar ;)

Undrar vad familjen Lindström/Larsson ska hitta på idag? Kanske skulle passa på att fixa med tvätten och sen dra en repa med dammsugaren. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på ;p 

Nej tja om jag ska krypa ner hos älsklingen & Isabella en stund till... Kan ju alltid vila lite =)

Ha en fin dag!!! 


Ovido - Quiz & Flashcards