mammatherese

Alla inlägg den 10 augusti 2013

Av Therese Lindström - 10 augusti 2013 18:46

Idag har jag rensat bland alla barnkläder. Ska sälja av lite av dom allra minsta kläderna det vill säga i storlek 50/56. Har dock sparat undan vissa plagg som betyder lite extra. Som första kläderna osv :) det vill jag ha kvar som minne. Kan säga att det tar emot att behöva sälja bebiskläder. Men samtidigt kan man inte spara på precis allt heller. Och vi har ju sagt att vi inte ska skaffa flera knodd. Skulle det allt förmodan bli så, så får man skaffa nytt då. 

Har skickat iväg en påse med barnkläder idag med neutrala kläder. Till vem säger jag inte då personen ifråga inte gått ut med sin graviditet till alla ännu. 

  gumman. Det kommer gå bra <3 <3 <3 

Annars har det väl inte hänt så jätte mycket. Tagit det lugnt :) Nina, Fredrik och barnen kom på en snabb visit då dom skulle låna vår släpkärra. 

Just ja vi klippte Kevin idag och han blev super fin. Rakade dock bara av han en massa hår :) så ingen spec frissa blev det. Först gillade han det inte, men sen när han såg sig i spegeln såg han väldigt nöjd ut. Tror han tyckte det var skönt.
Efter hårklippningen fick han ställa sig i duschen och det var inte heller nå vidare :/ 

Nu ligger han i sängen & sover <3 mamma och pappas fina kille.

Lite senare ska jag prata med Niina en sväng och sen blir det väl film med älsklingen som vanligt. Finns ju inte mycket och se på Tv :/ 

Nej ta och fixa lite....

Godkväll .... 



Ovido - Quiz & Flashcards