mammatherese

Alla inlägg den 20 april 2013

Av Therese Lindström - 20 april 2013 17:40

Idag har vi spenderat några timmar i Örebro. City gross, willys, Ikea, Jula och biltema besökte vi idag :) Nu har vi mat så vi klarar oss. Och på Ikea inhandlade vi täcke, kudde och "sovsäck" till bebisen <3 en "sovsäck" hade vi aldrig till Kevin. Men kommit underfund med att det hade varit väldigt bra idé då Kevin lärde sig snabbt att sparka av täcket. Och det är något han gör än idag ;) han sover täcket med fötterna kudden. Normal unge? ;) haha.

 

Visst är den fin? Jag är kär :p haha! Så nu längtar jag ännu mer till bebis kommer....

På vägen hem från Örebro stannade vi till i Linde där jag hoppade in på Chinagarden och tog med mig mat hem! :) var riktigt gott :) måste ju unna sig sådant någon gång också ^^ 4små rätter för 145kr inte farligt dyrt tycker inte jag. Och mätt blir man också. Orkade ju inte äta upp allt så jag har lite rester :D

Annars har det inte hänt så mycket. Har plockat på övervåningen och fikat med mina pojkar <3 Nu sitter jag här en snabbis. Men ska snart leka lite med Kevin som ska sova om en timme ungefär :0) när han lagt sig blir det tv och chips med dipp till en film el något ... Sen sova! =)

Godnatt, sov gott säger jag redan nu!

Ovido - Quiz & Flashcards