mammatherese

Alla inlägg den 8 april 2013

Av Therese Lindström - 8 april 2013 10:30

Kevin ligger & sover sin middagslur :) själv sitter jag åter igen vid datorn, sitter och kikar runt på blocket efter syskonvagn. Känner att jag kan inte släppa det fören problemet är löst. Om det nu blir det?! :( det som ställer till det är att jag just nu inte har så mycket pengar. Visst kan man alltid prova att sälja Phil & Ted vagnen. Men att sälja en vagn är inte så lätt! Vet hur som helst iallafall vad jag skulle vilja ha för vagn & det är Emmaljunga. För det ÄR ett bra märke. Så det kan man lita på i alla väder ;) 

Önskar verkligen att man kunde spola tillbaka tiden lite. För då hade vi haft Emmaljungan kvar till Kevin och vi hade aldrig köpt Phil vagnen. Men gjort är gjort och det svider. Skrev på Facebook att jag hade ångest och så. Då fick jag höra, jag varnade dig innan osv. Det kändes väl inte så jätte kul. För jag mår skit redan som det är. Behöver inte må ännu mer dåligt. Räcker med sambon inte blev så glad över det hela ~ räcker med att jag gjorde honom besviken!

Nu är det som det är, och det ser ut som jag kommer få dras med Phil vagnen iaf :( OM jag inte lyckas trolla på något vänster :) inte för jag tror det, då jag inte har magiska fingrar ;o

Fan, känns inte som jag kan glädja mig riktigt åt att bebisen ska komma när jag har stora vagn problem...

Nej fan lär sätta fart och plocka lite. Samt planera dagens middag. Ha en super bra dag



Av Therese Lindström - 8 april 2013 08:56

Godmorgon! Lade Kevin igår strax före sju, eftersom tanken var den att han skulle till dagis idag. Men vid 19.30 hade han fortfarande inte somnat & var ledsen. Så beslöt jag mig för att ta upp honom. Efter lite frukt, gos i soffan, lek, nässpray och alvedon kunde han återvända till sängen! Tog inte många minuter fören han sov :) Strax efter nio gick jag upp för att lägga mig. Innan det gick jag in till Kevin & kollade till honom. Han sov riktigt gott. Skönt!

Vaknade vid 4.44 ;) Lite rolig tid att vakna på. Gick på toa och kunde inte somna om sen fören 4.30 Vaknade nästa gång vid 6.30 när Micke skulle åka till jobbet, då han pussar mig hejdå. Han sa även att det var dags att gå upp ;) men sa att vi blir hemma eftersom Kevin är skruttig. Bra minne men kort ;p sa det igår till Micke att det inte blir dagis idag då.

Har fått sova till 8.00, frukosten är intagen. Kevin leker med sina leksaker och jag sitter här en snabbis. Men ska snart gå och göra något annat. Se på Tv, leka med grabben kanske?! =)

Sitter och funderar på hur jag ska göra i morgon? Har tid hos barnmorskan. Men vill inte åka dit om Kevin är skrutitig i morgon också? Vill heller inte tvinga att lämna honom på dagis. Får nog ringa och lämna återbud i think ~
Kevin är dock inte supe sjuk. Men förkyld och febrig ibland. Och humöret pendlar som en berg och dalbana...

Nej nu ska jag slita mig från tangenterna en stund...

 

Ovido - Quiz & Flashcards