mammatherese

Alla inlägg den 13 mars 2013

Av Therese Lindström - 13 mars 2013 09:12

Det är verkligen kul att ringa till försäkringskassan ^^ antingen är det för hög belastning, prova senare och så avslutas samtalet eller så är det en lång kö. När den är som värst så brukar man för det mesta kunna knappa in sitt telefonnummer och bli uppringd. Men ibland finns inte det alternativet & då är det lite små jobbigt. Men medan jag väntar brukar jag passa på att göra andra saker. Som idag fyllde jag in en enkät som dagis ville ha. Eller kikar runt på internet =) då blir inte tiden lika jobbig och lång. Men helst av allt hade jag naturligtvis sett att kön varit kortare. Hur som helst när jag väl kommer fram brukar jag bli bemött bra och får den hjälp jag behöver så det är bra!

Idag ska jag till barnmorskan igen. Ska vara där vid 11.00 Egentligen har jag ingen lust. Har lite att fixa med här hemma egentligen. Men det får jag snällt ta i morgon. Fast samtidigt ska det bli skönt och komma till barnmorskan. För jag tänkte ta upp lite om att jag har fått ont på vissa ställen. Även om det inte är något farligt el något konstigt med det så kan det vara skönt och prata om det. Kanske få tips rent av om jag kan göra på annat sätt för och lindra värken.

När jag kommer hem där i från så är det raka spåret till dagis och hämta Kevin. Fixa mat, fixa med tvätten, plocka och sen kommer Micke hem :) full fart med andra ord...

Nej ska ta och duscha lite och fixa i ordning mig. Ha en bra dag!  

Ovido - Quiz & Flashcards