mammatherese

Alla inlägg den 19 mars 2013

Av Therese Lindström - 19 mars 2013 10:19

Lasagnen står i ugnen. Borde vara klar snart! En av älsklingens favorit maträtter. Så han kommer nog bli glad när han kommer hem från jobbet :) Kevin har aldrig ätit det här hemma vad jag minns så det ska bli kul & se vad han tycker?! På dagis vet jag inte om han ätit det någon gång.

Själv är jag inte förtjust i det. Jag kan äta det men det är ingen maträtt som står högst upp på listan så att säga! Jag vet inte vad det är som gör att jag inte är förtjust i det. Har ändå provat att äta lasagne som olika människor gjort också. Men nja ingen höjdare. Och att säga det högt det retar verkligen folk. För tydligen ska man tycka om lasagne om man äter spagetti och köttfärssås. För folk anser att det ÄR precis samma sak. Men det är det inte. För en lasagne har du i ugnen men inte spagetti och köttfärssåsen tex. Visst det ända som är samma är väl att det är köttfärssås och en pasta så, så långt kan jag hålla med...

Btw så kommer det ner snö flingor... Precis vad jag önskar.... För någon månad sen ja! Vill ha vår NU tack. Börjar bli så j*vla trött på kylan, dom kalla vindarna och alla dessa kläder. Tar evigheter innan man kommer ut! Nej våren får gärna komma. Så det blir mer värme och mindre kläder :)

Nej nu ska jag kolla till maten och sen krypa ner i soffan och se gårdagens avsnitt av familjen annorlunda...
Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards