mammatherese

Alla inlägg den 27 mars 2013

Av Therese Lindström - 27 mars 2013 09:21

Förra veckan tog jag det allt annat än lugnt. Jag städade, möblerade om, rensade kläder, packade BB väskan, tvättade kläder och bakade. Två nätter i rad fick jag jobbiga förvärkar :/ jag vet inte om det bara var "slumpen" som gjorde att jag fick det just då eller om det hade med mitt flängande att göra. Hur som helst var smärtan obehaglig, kändes som att föda barn. Så jag valde att försöka bromsa ner farten och ta det lite mer lugnt. Och jag har inte haft förvärkar sen dess så kanske hjälpte det att ta det lilla lugna.

Har tagit det lugnt rätt många dagar och nu har jag halkat efter ganska mycket. Det är stökigt, dammigt och tvättkorgen är full med tvätt som skulle behövas tvättas! Jag orkar inte se skiten mer, så frågan är om jag ska våga ge mig på och fixa allt det där?

Sambon jobbar på veckodagarna, och när han kommer hem från jobbet är han ganska trött så då vill han gärna ta det lugnt. Och det förstår jag. För jag skulle nog också vara trött efter jobbet om jag hade ett ~ På helgerna får jag massor med hjälp både med hemmet och Kevin. Så det är ganska skönt :) så det jag inte orkar/fixar det fixar Micke <3

Men som sagt skiten och tvätten stannar inte upp under veckorna. Så jag kanske får ta och fixa det då :)
Och om en timme ska jag till barnmorskan. Ska bli skönt och komma dit! Prata av sig och sen har jag fått ett nytt problem *suck* som jag ska se om hon kan hjälpa mig med eller om jag måste vända mig någon annanstans?!

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards