mammatherese

Alla inlägg den 31 mars 2013

Av Therese Lindström - 31 mars 2013 17:04

Älsklingen ringde för drygt en timme sen & sa att dom var på väg hem :) så strax efter sex borde dom vara hemma! ~ Jag längtar massor ;) det har inte varit världens bästa dag om man säger så, därför är det skönt att älsklingen kommer hem så man kan få lite hjälp med argbiggan   

Jag är trött och blivit irriterad ganska lätt. Vilket Kevin har kännt av så han har testat mitt tålamod ett par gånger.
Kevin håller på att få tänder och har därför ont. Vilket leder till att han vägrar äta mat. Som i sin tur leder till dåligt humör.

Ja så ni kan nog gissa själva hur det har varit här hemma, ganska jobbigt :/

Lade Kevin i morse för att sova sin förmiddagslur och han sov säkert 2½ timme. Och då passade jag på att blunda lite på soffan. Även om jag inte kunde sova djupt så var det skönt och slippa göra en massa måsten och bara få vila ~

Och nu sover han middag igen sen en stund tillbaka :) välbehövligt antar jag. Men ska om en stund väcka honom så han får leka lite innan det är dags för kvällsbestyren..När han lagt sig i kväll blir det Tv & umgås med älsklingen.

Skönt att han är ledig i morgon också :) men sen börjar allvaret =/

Nej ska dricka lite vatten och se på film...

 

Bjuder på denna fina bukett :) sådan skulle inte sitta helt fel, älskling ;)

:/

Av Therese Lindström - 31 mars 2013 09:44

Inte sovit mycket inatt. Är piss trött & har inte mycket energi. Just nu vill jag bara dra täcket över mig & sova ett par timmar till. Men det kan jag inte tyvärr. För jag har en son att ta hand om <3 Visserligen sover han sin middagslur nu, men känns som jag skulle lagom hinna somna så vaknar han! Så det blir nog bara ligga och vila lite. Och inte göra ett skit en stund. Det är också gött!

Sambon blev hämtad vid ca 09.30 De sitter nu i bilen på väg till Jönköping (Elmia) Är inte direkt avundsjuk på den långa resan dit/hem. Hoppas att det får kul så det är värt resan ;) 

Ucha... Saknar älsklingen nå grymt mycket redan <3

Nej inta soffläge en stund...

 

Jag och min älskade unge<3

Ovido - Quiz & Flashcards