mammatherese

Alla inlägg den 25 mars 2013

Av Therese Lindström - 25 mars 2013 06:50

Igår åkte vi till Nora och köpte en syskonvagn som Micke hade hittat på blocket ett par dagar tidigare. Hade turen att den fanns kvar   det blev en helsvart Phills & Ted (classic)


    

Har inte hunnit tagit några bilder på vagnen än så en lånad bild från Google får duga ;) men så här ser vagnen ut. Det jag gillar med vagnen är att man kan ha den både som singelvagn men också syskonvagn. Den första bilden visar hur det ser ut när man har den som singelvagn och dom andra tre bilderna visar hur det ser ut när ett syskon åker med. I början ligger bebisen under Kevins "stol" och när bebis växt till sig då kan hon sitta under Kevin nere vid backen typ ;)

Efter att vi köpt vagnen åkte vi till lågprisvaruhuset. Passade givetvis på att provköra vagnen och det gick bra efter lite justeringar :) blev dock förvånad att den var så lätt att köra. Är ju van vid Emmaljungan vi har ;) som är klumpigare ~

Köpte ett par tennisskor till Kevin. Ett par svart, vit och gråa för 49kr. Som hittat :) och så köpte vi ett par gummistövlar också för 99kr. Har fixat fodrade regnbyxor här tidigare så om det skulle regna någon gång så blir inte mitt hjärta blöt.

Nej ska ta och göra oss i ordning och sen knalla bort till dagis! Jag slänger kanske in ett inlägg senare :) ha en underbar dag gott folk. För det ska jag ha :D

Kraaaam

Ovido - Quiz & Flashcards