mammatherese

Alla inlägg den 28 mars 2013

Av Therese Lindström - 28 mars 2013 12:06

 

Älsklingen fyller inte fören 28/5, med andra ord ett bra tag kvar! ~ men jag har alltid problem med att finna den där perfekta presenten. Så jag sitter redan nu och kollar runt lite. Hittar jag något bra så ska jag beställa det redan nu. Kan vara skönt och ha det överstökat ~

Den bästa presenten skulle vara om bebisen valde att komma på sin pappas födelsedag :) bättre present än så kan man inte få. Men jag vet inte om jag har lust att gå över 9dagar ;) så hon får gärna komma före.

(Bebis är beräknad 19maj)

Ska kika vidare och sen fixa med tvätten. Roligare saker finns det att göra. Men ack så välbehövligt.


Av Therese Lindström - 28 mars 2013 10:17

 

Godmorgon! Solen skiner, sonen är på strålande humör och frukosten är intaget. Bara kaffet som saknas :) har även hunnit med en varm dusch. Och det är dessutom älsklingens sista dag på jobbet denna vecka. Och snart är det påsk. Det kan inte bli bättre? Eller jo det kan det, att vår lilla skrutta hade fått vara med oss utanför magen ;)

Kevin väckte mig strax fter sex & var ledsen. Men en flaska välling, mammas närvaro, napp och snutten vid sin sida så somnade han om. Självklart bara för jag hade piggnat till. Låg kvar i sängen & fipplade runt på telefon. Sen löste jag lite korsord. Hade egen tid till 8.30 Tokungen tog visst sovmorgon ;)

Nej nu ska jag ta och dricka kaffe och se på Tv. Sen lägga blir det lägga Kevin (lite senare). När han sen vaknat blir det käk och efter det ut på gården så han får springa av sig lite :D

Hade tänkt åka till stan, men hade ingen ork :s men med andra sidan bra det för då gör jag inte mig av med pengar :D

Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards