mammatherese

Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Therese Lindström - 14 mars 2013 10:27

Det finns en hel uppsjö av barnvagnar i alla olika modeller & färger. Vissa är bättre än andra! Vi har en Emma ljunga till Kevin & den är jätte bra. Stabil, lätt att köra med och lätt att fälla ihop när man ska ha i den i bilen. Så det bästa vore att fnna en Emma ljunga syskonvagn. Men dom jag har hittat verkar så breda  vilket kommer innebära att vi förmodligen inte kommer kunna åka buss eller gå trånga affärer och då är det rätt meningslöst.

Ted & Phils vagnar verkar smidiga och verkar inte ta mycket plats. Men jag gillar inte riktigt dom heller. Då den lilla bebisen ligger så långt ner och det känns som man ska råka sparka till den när man går. Men så är nog inte fallet. För då skulle nog ingen köpa dom. Skulle vilja låta Kevin provsitta i en sådan och kolla hur det funkar. Kanske man ändrar uppfattning om den vagnen sen.

Abc zoom vagnen verkar vara väldigt bra där imot. Kanske inte så "snygg" men den verkar praktisk. Smidig och tar liten plats. Så detta kanske är något att fundera på och läsa lite mer om?! :)

Som sagt vad det finns massor med vagnar. Att hitta den "rätta" är inte så lätt märker vi. Vill helst hitta en bra vagn innan bebis kommer. Men inte så länge kvar :/ så får väl se hur det går.

 

Såhär ser abc vagnen ut :) och tydligen går den att ändra så man kan ha barnen sittandes/liggandes på många olika vis.

Nej ska ta och städa lite och sen gå ner till tvättstugan! :)

Ovido - Quiz & Flashcards