mammatherese

Alla inlägg den 14 januari 2014

Av Therese Lindström - 14 januari 2014 20:04

Har man bara viljan, så kan man det mesta (: 

     

Andra veckan med min "nya livsstil" & det funkar bra :-) visst slinker det ner någon liten chokladbit och jag har som idag tagit en liten portion till med mat, bara för det var så gott. Men annars försöker jag kämpa på! Det är iallafall skillnad från hur det såg ut tidigare. Då jag nästan aldrig åt grönsaker & portionerna var lika stor som en karl brukar ätal ;) och på kvällarna åt jag nästan alltid något som godis, ostbågar m.m så det är helt klart en förändring :-) 

Nej nu kom "gubben" in så nu blir det frukttallrik och film innan man ska krypa ner i sängen & sova. Det är ju trots allt en ny dag i morgon också. Dagis är det ända som står på schemat :) några andra planer har vi inte ^^ 

Förresten måste skryta lite över mina små trollungar. Barnen krånglade lite vid läggningen under en kortare period för någon vecka sen. Isabella som alltid brukade lägga sig vid 18.00-18.30 vägrade att somna helt plötsligt. Låg bara & skrek så vi fick hämta ner henne. Sen vid 19.30-20.00 då ville hon sova. Och Kevin som nästan aldrig krånglar vid läggning började gråta. Jag och Micke satt som två frågetecken och fattade ingenting. Men NU funkar det bra igen :) och jag hoppas det håller i sig ett tag nu. Våra älskade busungar <3

Nej dags och avrunda... Godnatt, sov gott 

Av Therese Lindström - 14 januari 2014 10:34

Jag skrev ju härom dagen att jag hade plockat ihop lite kläder till barnen på HM, men eftersom kläderna fortfarande inte hade blivit packade så gick jag in och tog bort allt :) då jag ångrat mig. För det känns som att jag inte har någon riktigt koll på vad dom egentligen behöver och inte. Så det känns som att jag kanske skulle behöva gå igenom barnens kläder och sen ev beställa lite. 

Jag älskar att handla kläder till barnen för det finns ju så mycket fint. Men att handla för handlandets skull känns ju ondödigt och så jätte tjock plånbok har jag ju inte ;)

   

Kevin & Isabella mina guldklimpar. Älskar er till månen & tillbaka. Ni är det bästa som hänt mig!




      



 


Av Therese Lindström - 14 januari 2014 09:22

Jag är glad för barnens skull att snön har kommit. För jag minns själv när jag var yngre hur kul man tyckte det var med snön då man kunde åka skidor, pulka, skridskor. Och bygga snögubbar eller snölyktor :) 

Men känner mig ändå ganska bitter på all snö som kommit. Vägarna är oplogade och det är svårt och ta sig fram med vagnen. Jag som verkligen ville fortsätta med mina promenader. Men jag ger inte upp, får gå kvällspromenader när barnen sover. Och sen göra lite övningar hemma :) 

Kevin är på dagis sen en timme tillbaka. Lämningen gick bra idag också. Fast först såg det ut som han var på väg att börja gråta :/ men Annelie tog han i handen och sa till honom att dom kunde gå in och leka med bilarna & då vinkade han glatt och följde med så inga tårar idag heller :-) 

Isabella går runt i gåstolen och babblar. Undrar vad hon försöker säga? Om en stund ska jag lägga henne för att sova sin förmiddags tupplur. Då ska jag passa på att göra lite övningar som plankan & armhävningar. Sen kanske det blir något annat. Ska kolla appen på telefon efter förslag. 

Längtar tills mitt HM paket kommer :) hoppas på att jag får sms om det snart. Alltid kul med nya kläder. Även om det mesta är till barnen! 

Måste avrunda här och lägga tösen <3 

Ps. Har åter igen blivit den där glada och positiva Therese, precis som jag vill vara :D det går BRA nu

Ovido - Quiz & Flashcards