mammatherese

Alla inlägg den 16 januari 2014

Av Therese Lindström - 16 januari 2014 18:58

Idag börjar Nybyggarna klockan 20.00 på kanal 5. Ni som gillar programmet :)   

Jag kommer självklart att sitta bänkad framfören Tv & kolla på programmet. För jag tycker det är riktigt bra. Eller det var det iallafall förra året. Får hoppas det är lika bra i år också :) 

Älsklingen är & hjälper grannen, Kevin ligger & sover sen en halvtimme tillbaka. Han var riktigt trött efter och ha gått upp vid 5.40 i morse :/ hoppas han sover lite längre i morgon så jag får lite sovmorgon! :) och Isabella åker runt i sin gåstol. Jag lade henne vid 18.00 då hon verkade så trött, men skenet bedrog. Hon började gråta så fick hämta ner henne. Men ska prova och lägga henne om en liten stund igen! ... 

Vad ska ni göra i helgen gott folk? Själv har vi ingenting planerat. Ska försöka gå igenom barnens kläder. Påbörjade lite av Isabellas kläder idag. Men ska fortsätta :) sen tänkte jag vi skulle åka till stan. Kevin behöver en ny mössa då hans gröna Cars mössa blev kvarglömd i Örebro förut :/ och den han har nu, svart med eldflammor den är på gränsen till för liten :/ så lika bra och köpa en ny. Sen OM Erikshjälpen är öppen blir det nog en tur dit också. Det är något vi pratat om länge att vi ska åka till. Men det har inte blivit så av olika anledningar :/ annars händer det nog inte så mycket annat i helgen. Blir nog lugnt skulle jag tro! 

Ska prova lägga lilltösen nu & koka lite vatten till termosarna. Sen soffläge resten av kvällen tills man ska sova. 
Ny dag i morgon, med nya möjligheter :D Godnatt.. 

Ps. I morgon ska jag använda kameran lite mer. Blivit för få bilder på Isabella. Tar ju med mobilen dock. Men det blir inte så bra när man ska framkalla dom :/


Av Therese Lindström - 16 januari 2014 12:49

Ställde mig på vågen idag & den stannade på 86kg. Känner mig nöjd med resultatet :) startvikten var 89,7. Så varje minus får mig bara att bli mer peppad. Denna gånger tänker jag inte ge upp, fören jag känner mig "färdig" . Var lite tveksam om det gick att äta vanlig husmanskost, men det verkar gå bra. Att laga specialkost, räkna kalorier el plocka bort potatis, ris och pasta helt känns inte som min grej. 

Idag blev det inge dagis för Kevin :/ för jag har åkt på en förkylning och känner mig matt i kroppen. Och jag tror även barnen har något på G. Kevin hade en temp på 37.9 igår och är grinig. Samt har inte lika mycket aptit när det gäller maten. Och Isabella nyser till & från. Så kanske är vår tur att bli sjuka nu? hur som helst kände att det var lika bra att stanna hemma och jag ångrar mig inte över beslutet :-) 

Hade det inte varit för barnen hade jag nog legat i soffan större delen av dagen. Men nu när man har två goa barn att ta hand om så blir man tvungen att stå på benen! Så har passat på att bädda ränt i vår säng, städat köket  och dammsugit. Och självklart gjort lite mat :) 

Ska ta och leka lite med barnen, på så vis får man ta det lite lugnt också. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på?! Laga lite mat blir det väl strax innan älsklingen kommer hem <3 

Ha det bäst... 


Ovido - Quiz & Flashcards