mammatherese

Alla inlägg den 7 juni 2012

Av Therese Lindström - 7 juni 2012 20:22

Natten innan blev det inte mycket sömn. Får se hur den här natten blir? Jag vågar inte hoppas för mycket. Men jag Hoppas iaf att jag kan få sova någon timme iaf. Behöva ladda upp kropen med lite energi. För just nu har jag inte mycket kvar. Den lilla energin jag hade har gått åt! Har tvättat, vikt den rena tvätten och lagt in det i garderoben, fixat mat och dammsugit lite. Så mycket mer har jag inte orkat gjort ;)

Hur som helst. Kevin sov middag ca 2timmar på förmiddagen. Och sen fick Kevin vara uppe längre på eftermiddagen än vanligt :) sov då ca 1timme. På kvällen brukar han få lägga sig vid 20.00 men idag lade jag honom tjugo över. Får som sagt se hur det går?

Trodde Kevin hade somnat. För det har varit tyst en bra stund. Men nu gnäller han. Detta bådar inte gott :( lär kolla till honom. Sen blir det och se lite på Tv och sen sängen! Ber till gud att jag får sova lite...






Av Therese Lindström - 7 juni 2012 11:28

Det är ingen dans på rosor att vara småbarns förälder. Ibland är det riktigt tufft. Speciellt när sömnen blir rubbad, som i natt då jag knappt sovit en blund.


När jag tittar på Kevin, små smälter jag som smör i solsken. Helt plötsligt så känns inte dom små problemen så stora längre! Eftersom livet är skört och man vet aldrig när sista dagen är kommen, så försöker jag att inte klaga. För jag skulle aldrig förlåta mig själv om något hände med Kevin. Då skulle dom där sömnlösa nätterna inte betyda ett skit...


Även om jag ogillar att klaga, så måste man få göra det någon gång också. Att jag klagar någon gång betyder inte att jag ångrar att vi valde och skaffa barn eller att jag inte älskar Kevin! För det gör jag. Jag älskar den här ungen jätte mycket och skulle inte klara att liv utan honom. Det är helt ofattbart hur mycket man kan älska en kille som man bara har kännt i 8månader (+ dom där 9månaderna i magen)


 


Jag älskar dig oavsett hur lite sömn jag än får :)

Av Therese Lindström - 7 juni 2012 10:15

Igår var vi på kalas hos farfar & det var trevligt   Eftersom farfar har det mesta så är det ju inte helt enkelt & finna någon bra present. Men vill ju ändå ge honom någonting! Så det fick bli ett kaffepaket, 2st mini chocklad och 2st lotter. Jag tror han uppskattade presenterna. Och sen fick han ett fint eget gjort födelsedagskort som jag blev mycket nöjd med.


När vi kom hem fick han gröt och sen blev det sängen. Jag & Micke slöade i soffan. Jag kollade runt på nätet och Micke tittade på Tv. Sen gick vi och lade oss (för en god nattsömn) trodde vi.


Natten har varit extremt jobbig! Kan säga att jag har inte sovit typ ett skit. Kevin vaknade vid 00.00 ungefär och krånglade, han vägrade att sova, mina ögon sved av trötthete och Micke blev irriterad som inte heller kunde sova. Efter många om och men så somnade Kevin! Men då kunde inte jag sova :( så jag har mest vänt och vridit på mig! Vid 06.00 vaknade Kevin igen. Gav honom lite käk :) och sen började han krångla igen. Då tänkte jag ge upp och börja morgonen. Men efter en stund somnade han om och vi sov gott tills 09.00 Att jag kunde somna då, var nog att jag var så slut...


Mitt humör är dåligt och jag är piss trött. Hoppas på att få sova mer inatt! (: men det tror jag. Vet inte varför Kevin krånglade så :/


Nu har jag lagt en super trött kille. Ska ta det lugnt en stund och se på Tv. Sen hämta posten vid 12.00 sen vette tusan vad jag ska hitta på?!







Ovido - Quiz & Flashcards