mammatherese

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Therese Lindström - 12 juni 2012 13:17

Träffade pappa & Tina när vi kom fram till Ica & det var trevligt. Medan Tina gick in för och handla så stod jag kvar ute med pappa och hunden (Daisy?) & snackade lite skit. När Tina kom ut från affären så gick dom vidare till jobbet & jag gick in på Ica & handlade det jag skulle. Och sen gick jag in en snabbis på cafet R.50 & köpte en mjukglass. Egentligen var det meningen att jag och Kevin skulle ha gått till deras jobb efteråt. Men hade en övertrött son som var gnällig, så jag sms:ade till pappa & sa att vi var tvungna & gå hem.


5min efter att vi hade kommit hem så började det regna, det fullkommligen vräkte ner. Kevin sov i vagnen på altan, men märkte inte av det dåliga vädret. Då ÄR man riktigt trött, för det lät ganska bra ;)

Har gett Kevin lite mat. Som vanligt var han inte intresserad & äta :( 3-4skedar slank ner, sen vände han bara på huvudet. Suck! Hm får se om han vill äta lite välling? Humöret är riktigt dåligt. Säkert hungrig?! Sen ska jag plocka lite & snygga till här hemma. Får ju besök av bvc för 8månaders kontroll vid 15.00 & då är det trevligt om det är städat och fint. Och inte bomnedslag.

När hon har åkt ska jag slänga ihop lite käk. När Micke kommer ska vi äta. Och sen kommer fam Eonsuu förbi en sväng. Trevligt..

Nej lär ta ann om sonen

Av Therese Lindström - 12 juni 2012 09:53

Godmorgon bloggvärlden! Frukost och kaffe är intaget. Och tipstävlingen är inskickad    är med och tävlar om härliga priser. Skulle vara kul och vinna någon gång! Så jag envisar med och skicka in varje gång dom har en tävling. Tillslut kanske dom drar mitt namn.

Hoppar bara in en snabbis & skriver någon rad. För strax ska jag "bädda" ner Prinsen i vagnen. Och sen ska vi knalla bort till Ica & handla lite =) sen hem och softa resten av dagen, fram till 15.00 för då kommer Bvc hit på 8månaders kontroll...

Nej lär rusa. Kevin "ropar"

Ovido - Quiz & Flashcards