mammatherese

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Therese Lindström - 26 juni 2012 14:12

    


Den 3/10 -2011 föddes en kille som fick namnet Kevin. I mina ögon var du helt perfekt. Snart blir du 9månader. Det har gått galet fort, hur kan det vara möjligt? Det känns som det var igår vi låg inne på förlossningen med en liten pojke i min famn, redo för att möta den stora världen! Och snart är du 9månader, vilket betyder att din 1års dag närmar sig med stormsteg. Vi har fått många fina minnen tillsammans & ännu fler kommer det att bli. Jag älskar dig så mycket, att det gör ont i hjärtat. Du är den finaste kille som finns <3 Du har förändrat mitt liv, till det bättre. Jag kommer att se till att du får en fin och trygg uppväxt. Du ska aldrig behöva sakna något el tveka på hur mycket jag älskar dig.. Tack för att du finns! Älskade, underbara barn gud vad jag älskar dig Kevin.

Av Therese Lindström - 26 juni 2012 09:58

Ett stort grattis till Jessica & Emil till er lilla prinsessa som föddes igår    Hoppas att allt har gått bra och att ni mår bra alla 3. Er lilla flicka var underbart söt. Nu får ni äntligen njuta av er bebis! Det är värt varje liten smärta.
(Jessica är en kompis till mina syskon, så på det viset känner jag henne)

   


Inatt har jag fått sova hela natten, det var riktigt skönt och slippa kliva upp mitt i natten för att gå upp & ge Kevin välling. "Normalt fall" så ska inte Kevin behöva vakna för och käka. Men eftersom han äter dåligt på dagarna så blir han hungrig under natten! Har tagit upp detta problem med Bvc som sa att man får kämpa och träna vidare och att en del barn kan det krångla med maten upp till 1års ålder. Så det är väl bara och "gilla" läget. Även om jag tycker att det känns som han inte äter så mycket så verkar han gå upp fint i vikt så han är iaf inte undernärd :) mammas lilla knubbis ;) skönt det. Hade nog behövt ora mig mer om han minskade för varje dag i vikt. Det hade inte varit bra. 


Suckar, vår babyvakt håller på att ge upp! Och det känns riktigt pissigt. Tanken var den att vi skulle ha inhandlat en ny på biltema när vi var där förra veckan. Men det glömdes totalt bort. Babyvakten vi har köpte jag begagnad av en billigt. Och den har fungerat bra fram tills nu. Det är högtalare som fått stryk så nu skrålar det mer än vad man har Kevin :( Frågade Nina som ska in till Örebro om hon ev kunde hoppa in på biltema. Men det var osäkert om hon skulle hinna :( Kan bara hoppas att hon hinner. För det är inte kul att ha Kevin sovandes på övervåningen & sen stå utan babyvakt. Hmm vill helst slippa beställa en över internet för jag hittar bara dyra sådan :/ och eftersom jag har en låg inkomst så känns det ju inte så nice! Vill heller inte be Micke då han betalar mycket ändå.... Får se om Nina köper en el om vi får stå utan ett tag. Berodde helt och hållet om hon fick tid över...

Vad ska ni hitta på idag? Vi har inga planer för dagen. Tar det som det kommer. Ska strax plocka lite och sen glo på Tv en stund. Sen när Kevin vaknar blir det nog en promenad runt kvarteret. Kan vara skönt och få frisk luft. Ja så får det bli.. Nej nu ska jag dra






Ovido - Quiz & Flashcards