mammatherese

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Therese Lindström - 25 juni 2012 15:56

Förut köpte jag efterrätter till Kevin, men insåg ganska snart att det blir så dyrt eftersom Kevin lätt äter en burk om dagen. Men nu har jag hittat ett super enkelt recept och krämen blir riktigt god. Än så länge har jag gjort jordgubb, hallon och en blandad smak av kräm och han äter med god aptip. Idag slängde jag ihop en ny kräm då den förra tog snabbt slut ;) och det blev en bladning av olika bär som jag köpte på willys. Det fanns två bär sorter jag aldrig hört talas som, så jag blev nyfiken och smakade. Den ena smakade sådär och den andra var äcklig. Blev besviken! Provade och gav Kevin krämen tänkte fall han skulle gilla den och en lite portion gick ner. Men tror tyvärr inte det var någon hitt hos honom heller.... Så nästa gång ska jag bara enbart köra med bär jag vet vad det är    Ska fråga Micke när han kommer hem sen vad han tycker?! 


Nej nu är det hög tid och fixa lite mat. Jag tänkte köra lax med phila delphia som dom visar på reklamen. Dom har med smak av gräslök, men dom hade inte den på Ica så jag köpte örter/vitlök. Haha kan bli spännande! Vet inte om vitlök och lax gifter sig med varandra el ej?! (talesätt) för Er som inte vet det. Jag blev tvungen och googla för och se om det passar och enligt vad jag fick upp så ska det inte vara några problem. Men i mina öron låter det inte gott.

 

 

 

Av Therese Lindström - 25 juni 2012 10:24

Ute fortsätter det att regna, inget nytt. Sa till sambon härom dagen att även om vi skulle spika igen alla fönster så skulle jag ändå kunna gissa vad det är för väder ute :( Jag som vill ha sol & värme. Men det verkar vara för mycket begärt. Inte många dagar kvar på den här månaden & inte har solen varit framme många dagar inte. Ska hela sommaren regna bort el kommer solen snart? Kan bara hoppas att solen snart tittar fram :) Hade inte räknat med regn varje dag typ.. Men är nog inte ensam om att sucka över detta regnväder!


Tänkte lägga in en fin sommar bild att njuta av. Men det krånglar när jag försöker lägga in bild och jag har inte tid el tålamod och krångla med det så det får bli ett bild löst inlägg igen!


Har plockat upp lite leksaker till Kevins rum så kan vi leka där uppe också. Och sen slipper vi ha alla leksaker utspridda över hela Tvrummet ;p man får vara ful men inte dum.

Har även sorterat barn kläder i storlekarna 74/80 och 86/92. Så nu har vi full koll ;)

Nu ska jag grädda lite pannkakor till lunchen! Smarrigt. Och till middag blir det något ännu godare. Ris och lax. Tänkte prova och ha en klick phila delphia (?) till. Hoppas det blir gott... Får se vad tkr om denna rätt? Dock får han bara ris och fisk. Men det är inte bara ;) faktiskt "fin" middag....

Nej hämta in posten först och sen pannkakor

Ovido - Quiz & Flashcards