mammatherese

Alla inlägg den 9 augusti 2012

Av Therese Lindström - 9 augusti 2012 20:12

Hoppar bara in en snabbis här, för snart blir det och sätta tänderna i en gudomligt god kantarellacka! Mums :) känn er avundsjuka, haha!

Det har som vanligt varit en mycket trevlig dag. Åkte in till stan en snabbsväng med älsklingen, Kevin och Ted. På vägen hem, stannade vi och hoppade in på två loppisar. På den ena fyndade vi en lära gå vagn och en leksak. På den andra loppisen fanns det inte ett skit. Var även på Ica en snabb sväng och handlade lite mer onyttigt :$ 

När vi kom hem drog vi oss en kopp kaffe och sen bar det ut i skogen & plockade kantareller

Nej lär dra...

Av Therese Lindström - 9 augusti 2012 11:08

Det var egentligen meningen att Kevin skulle döpas när han var 3månader, men det blev aldrig så. För det var så mycket kring oss hela tiden. Kevins kolik, jul och nyår. Så vi valde att skuta upp det helt enkelt. Till en början tänkte vi ha dopet kring våren. Då snön håller som bäst på att smälta bort, solen lyser och fåglarna kvittrar. Men det blev inte av då heller. Varför vet jag inte? och nu har tiden gått och Kevin är 10månader. Så nu känner jag nu eller aldrig. Ringde prästen för en stund sen, men han var inte på kontoret så jag skulle återkomma i morgon och då skulle vi bestämma något :) Egentligen vill jag ha Mats som präst, men det lutar sig mot att det blir Irene iaf. Men det får kvitta! För nu vill jag få det där dopet avklarat :) hehe...

Får se vad vi bestämmer för datum. Men om det blir som jag vill så blir det dop för Kevin den 1/9 eller 8/9. Då inträffar det på en lördag och då jobbar ingen så det skulle passa bäst :) 

Kommer bli mycket planerande dom kommande dagarna. Ska sätta mig ner och skriva några punkter vad som måste fixas så vi har lite koll. Får ju inte missa något viktigt ;-) Som sagt vad återkommer med inbjudan när datumet är inbokat :)




Ovido - Quiz & Flashcards