mammatherese

Alla inlägg den 15 augusti 2012

Av Therese Lindström - 15 augusti 2012 15:09

 


Det finns säkert de som tycker att det är riktigt tjatigt när jag skriver om Kevin hela tiden & lägger upp bilder. Jag har dock inte hört något. Men om det är så, så är det inget jag kommer ursäkta mig för, minska eller sluta med! Ni läser min blogg frivilligt. Jag skriver främst för min egen skull. Men också för att de som är intresserade ska kunna följa utvecklingen ect. Så jag säger bara en sak, blunda eller njut! ^^ ;-) 


Jag älskar dig otroligt mycket Kevin. I mina ögon är du helt perfekt. Du är söt, fin, vacker och underbar. Det spelar ingen roll vad du än gör, så kommer jag alltid älska dig. Kärlek till ens barn är den ända kärleken som varar föralltid! (bortsätt familj och släkt) men syftar mer att förhållande kanske aldrig varar förevigt) aja, ni fattar ;-) Jag skulle kunna skriva massor om hur lycklig jag är. Men nöjer mig såhär... För stunden!


Så älskad från första stund

Av Therese Lindström - 15 augusti 2012 13:33

Kevin & mamma har haft lite altan häng! Eftersom det är varmt ute så fick "lilleman" passa på att vara nakenfis, vädra rumpan lite och det var uppskattat



         


Gäller & passa på att ta fina "sommarbilder" , för snart är sommaren över för denna gång!
Har inte "ansträngt" mig sådär jätte mycket, men tycker ändå att bilderna blev bra :)

Av Therese Lindström - 15 augusti 2012 10:39

Första kyssen kan vara den första någonsin, men det kan också vara den första med sin sambo! Det finns inga "regler" som säger vem den första kyssen "ska" vara med. Jag kommer iaf välja att skriva om första kyssen med Micke <3


Den första kyssen med Micke skedde hemma hos honom, efter att vi hade tittat på film tillsammans. Om inte minnet sviker var det på andra dejten =) den första kyssen var riktig bra och fin. Det pirrade i hela kroppen. Allting var sådär magiskt som det bara kan vara i filmer ;-) redan då kände jag, den här killen kommer jag leva mitt liv med.

När man träffar sin "kärlek" så ska man ju gå ganska långsamt fram, för det är så "samhällets regler" är. Men vi båda kände på en gång att det kändes rätt till 110% så vi skyndade på allting och det har gått hur bra som helst.

"Första helgen" efter att vi hade börjat dejta så sov Micke över hos mig och efter det så sov han aldrig hemma igen <3 vi var oskiljaktiga åt! :)

Efter 2månader tillsammans upptäckte jag ett + på stickan och vi valde att behålla "bebisen" . Då vi båda var i mot abort. Visst var vi lite osäkra hur allting skulle gå? vi hade bara varit tillsammans 2månader och vi skulle ha bebis inom 9månader. Men vi chansade.

När vi hade varit tillsammans i 3månader flyttade Micke in i min lägenhet. Och när vi hade varit tillsammans i 10månader flyttade vi till ett hus (där vi bor nu) och den 3oktober föddes vår son <3

Så även om vi skyndade på allting så har det bara känts bra och jag är glad över att vi valde och göra som vi gjorde. Det har funkat bra för oss. För andra så hade det kanske tagit slut långt innan. Vad det egentligen berodde på att det funkade så bra? det vet jag inte. Vi är helt enkelt menade för varandra <3

Jag älskar dig Micke! <3 Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Även den dagen vi går skilda vägar åt.Det kanske låter "konstigt" men är det.

 

Micke, världens bästa sambo, kompis och pappa! "Mannen" i mitt liv <3



Av Therese Lindström - 15 augusti 2012 10:13

Jag hankar mig fram som en gravid anka! Måste se roligt ut, nog för att det bara är jag som ser det. Micke är ju på jobbet. Nej jag är inte gravid. Men går ändå som någon gravid anka. Jag har svårt att gå upprätt, då det känns som jag har fått en låsning av något slag! Jag vet inte hur jag ska göra för att få rätsida på det här heller! Har provat och tagit alvedon (det är det ända vi har hemma) och smort in ryggen med voltaren! Det känns lite bättre, men helt bra är det inte. Får se om det ger med sig snart? Annars får jag gå iväg med ryggen till någon?!

Även om jag har problem med ryggen så hindrar det mig inte ifrån att leka med min son inte behöva bli lidande för att min rygg "dummar" sig. Lite jobbigt är det när vill bli buren som igår, men jag biter ihop! Har inte så ont att jag inte kan bära honom. Men det känns!


Inatt har Kevin sovit hela natten, utan krångel. Snacka om att jag var gladi morse när jag vaknade! En godnatt sömn var precis vad jag behövde. Så idag känner jag mig pigg, glad och utvilad. Dessutom sov Kevin till 8.00 Hoppas att han fortsätter sova bra framöver!

Ska strax sätta mig på altan & njuta av solen som är framme. Man vet ju inte hur mycket sol det kommer vara framöver! Så gäller och passa på! Kanske skulle köra en maskin med tvätt & hänga ut tvätten.

Nähe det här duger inte. En uppdatering till i bloggen och sen ut på altan <3

Ovido - Quiz & Flashcards