mammatherese

Alla inlägg den 27 augusti 2012

Av Therese Lindström - 27 augusti 2012 11:03

Godmorgon! Idag vaknade Kevin vid 06.00, trodde väl att det var dags och gå upp när han hörde att Micke var vaken. Gick ner och hämtade en flaska välling som Kevin drack upp snabbt. Han var tydligen riktigt hungrig. Nattade om honom på nytt och återvände sedan till min säng. Både jag och Kevin somnade om. Vaknade nästa gång vid 09.00 Snacka om sovmorgon, igen!

Lade Kevin för drygt en timme sen, då han verkade trött. Ofast brukar det aldrig vara några problem vid läggning på fm men idag så ville han tydligen inte sova. Så det tog närmare en timme innan han somnade tillslut!

Idag är det full rulle här hemma hos famljen Lindström/larsson. Men det är bara roligt. Har lagt ut en massa kläder på tradera till försäljning. Hoppas på att få in några kronor. Aldrig fel med lite extra kronor i "kassan" . Kevin har så fruktansvärt mycket kläder (som är försmå) så det kan bli skönt och rena ut lite.

Ska strax gå ner till tvättstugan och slänga i en tvätt i maskinen. Och sen ska jag gå upp på vinden och kika lite där.

Efter det blir det dammsugning och ev tvätta golven. Sen kika lite på vad vi ska äta och fixa en liten lunch till mig och Kevin. Samt komma på vad vi ska ha för mat till middagen!

Ska även försöka hinna knalla ner till Ica. Behöver handla snus och nässpray.

Med andra ord blir det en dag med mycket saker att göra. Men det är som sagt vad bara roligt.
Nej hinner inte sitta här. Lär sätta fart!



Ovido - Quiz & Flashcards