mammatherese

Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av Therese Lindström - 13 augusti 2012 19:25

Just nu har jag inte så många drömmar. Är ganska nöjd hur mitt liv ser ut.

Jag har en underbar sambo som jag älskar och vi har det väldigt bra tillsammans! Vi har snart varit tillsammans i 2år och jag hoppasatt det kommer bli många fler år

Har även en underbar son som jag också älskar jätte mycket. Han är mitt allt! Att vara mamma är det bästa som hänt i mitt liv. Det går inte att beskriva hur lycklig jag är. Det måste upplevas! 

Vi bor ett i rött litet hus som vi trivs som fisken i vattnet. Ett stort garage där sambon kan hålla till när tid finns. En stor alltan. Det ända jag önskar är att vi hade ett rum till (för framtida barnet) eller det finns plats men då vet vi inte hur vi ska göra med "datarummet". Men det löser vi på något sätt :D

Hur som helst jag har iaf 3drömmar som jag hoppas kommer slå in en vacker dag, gärna om inte allt för lång tid. Det ena är att jag ska fixa körkortet. Det andra är finna ett riktigt jobb med riktigt lön. Och det tredje är ett syskon till Kevin. Dom två första punkterna tänkte jag försöka ta tag till nästa år. Den 3e punkten det får tiden avgöra! =)

Kom på en 4e dröm förresten och det skulle vara & vinna en massa pengar ;-)


 

Av Therese Lindström - 13 augusti 2012 19:09

En vanlig dag hemma hos mig ser ut såhär,


Vi vaknar ungefär mellan 7.30-8.00 Jag klär på mig. Sen får Kevin en flaska välling i sängen och myser lite. När han har ätit upp får han ny blöja och kläder. Sen går vi ner och äter frukost tillsammans. Han äter lite macka det gör jag också. Samt dricker kaffe.

Sen kan morgonen börja. Jag kollar datorn en snabbis medan Kevin leker. Sen leker jag tillsammans med honom. Ca 1-2 timmar efter att han vaknat får han sova sin fm vila. Vissa kan tycka att det är lite tidigt (men det är något Kevin väljer själv) han brukar vara väldigt trött och somnar inom 3-7min. När han sover sitter jag vid datorn en stund och bara slappar. Sen städar jag undan lite leksaker, fixar i köket eller fixar med tvätten.

När Kevin vaknar blir det en lätt mellanmål i form av banan eller kräm. Sen blir det lite lek och bus. Efter det blir det lunch som vi äter tillsammans.

Vid 14.00 ungefär så får Kevin sova middag igen. Och jag gör ungefär som ovan. Plockar, läser el sitter vid datorn. Beror lite på vad som behövs göras.

När Kevin vaknat blir det promenad, lek, gos, bus. Och så får han mellanmål igen! =)

Någonstans mellan 15-16 gör jag mat som vi äter tillsammans med Micke vid16.30

När han har somnat plockar jag åter igen undan leksaker och kollar i frysen vad vi ska äta dagen efter och plockar fram det =) sen tittar jag och Micke på Tv tills det är dags och sova.

Ungefär såhär ser vår dag ut! Intressant eller ej ;-)

Av Therese Lindström - 13 augusti 2012 14:40

Orkade inte sitta hemma & uggla så vi tog oss en promenad till Ica. Men det var mer jobbigt än härligt. För det var kvaft in i norden. Kläderna klibbade fast på kroppen! Jag min dummer tyckte inte det såg så varmt ute så jag tog på mig jeans (tunna och mjuka modellen) och en munktröja. Och Kevin hade tröja, byxor och strumpor. Men efter en stund fick vi ta av oss tröjorna och strumporna. Men hellre för mycket kläder och man kan ta av sig något plagg än för lite och frysa ;-)

Annars var det en ganska härlig promenad. Skönt och röra fläsket ibland, hehe! Sällskapet var det iaf inge fel på. Min lilla prins fick ju självklartfölja med

Har nattat Kevin som nu ligger & sover sin em lur. Sitter här & tar det lugnt en stund. Men snart lär jag gå och plocka lite. Sen fixa mat till Micke. Jag och Kevin käkade mat tidigare och det var gott. Vid 16.30 då kommer älsklingen hem....

Ta det lugnt resten av dagen! Ny dag i morgon med nya möjligheter.

Av Therese Lindström - 13 augusti 2012 10:54

Blev väckt i natt och gick upp tidigt med Kevin! Blev inte så mycket sömn som jag hade hoppats på. Är fruktansvärt trött nu. Lade mig i soffan för en stund sen & försökte blunda lite. Men har svårt och koppla av och somna en stund. 15min hade gjort mycket! När Kevin vaknar ska jag stoppa något mer i magen och dricka lite mer kaffe. Sen blir det en liten promenad. Hoppas att jag piggnar till lite. Vill ju vara den där pigga, glada och påhittiga morsan! Inte en trött, sur och halvdöende morsa :/ får hoppas på mer sömn inatt :)


Äch ska inte klaga, det kunde ha varit värre!..


 


Jag älskar dig så j*vla mycket!

Av Therese Lindström - 13 augusti 2012 09:52

 


Såhär ser det ut numera. Kevin envis Larsson försöker & lära sig att stå upp helt utan stöd. För varje dag går det bättre och bättre. Och han blir så stolt att han kan lite granna! Och jag som är hans mamma blir ännu stoltare. Nu är det nära, snart kommer han att gå. Det är en tidsfråga innan det sker.

Av Therese Lindström - 13 augusti 2012 08:50

Älsklingen är på jobbet igen, efter 5veckors semester! Vardagen är här och rutinerna rullar på igen. Vaknade vid 06.30 när Micke åkte till jobbet, även Kevin vaknade. Gav honom välling & nattade honom med hopp om att han skulle vilja sova en timme till eller så. Men Kevin tyckte allt var så konstigt så han hade inga planer på att sova. Så då blev det ingen mer sömn för mig heller. Låg kvar i sängen & läste lite, medan jag försökte tvinga ögonen att vakna till. Vid 07.10 gick vi upp och gjorde oss i ordning.

När vi kom ner för och äta frukost så var det så tomt. Är ju van vid att se Micke vid frukostbordet. Den stora tystnaden fick mig att fälla några tårar! Ja jag vet att jag kanske är barnslig. Men kan inte råför det ;-)

Frukosten, kaffet och lite lek är avklarat. Har lagt prinsen för och sova sin fm lur. Just nu ligger han och pratar som vanligt, det gör han alltid innan han somnar. När han sen vaknat funderar jag på att gå en vända med vagnen! Vart vi ska gå? det har jag ingen aning om. Men känner att det skulle vara skönt. Sen får vi se om det blir en kort promis eller en längre...

Andra planer för dagen har vi inte. Myser hemma och suckar åt tystnaden. Snart är vi inrutade i det vanliga och det kommer gå som en dans! Kommer snart kännas som Micke aldrig haft semester ;-) hehe...

Nej ska plocka lite och sen läsa lite i min bok...

Ovido - Quiz & Flashcards