mammatherese

Alla inlägg den 28 augusti 2012

Av Therese Lindström - 28 augusti 2012 20:16



Den här bilden är tagen idag, 28/9. Jag tycker det här kortet blev så fint,

så jag var tvungen och lägga ut den här på bloggen =)

Jag älskar dig Kevin <3 du är mitt allt...


Kevin sover sedan en timme tillbaka. Micke tittar på Tv och jag sitter här. Ska läsa en blogg och sen ska jag stänga av datorn och göra älsklingen sällskap! Efter det krypa ner i sängen och läsa. Sen sova. Det är ju en dag i morgon också!? =)

I morgon åker jag och Kevin till Storå. Vi ska umgås med Nina och sen efter det ska vi till bvc. Ska bli spännande och se hur mycket han väger och hur lång han är nu!

Nej avslutar här nu.. Godnatt, sov gott.

Av Therese Lindström - 28 augusti 2012 16:10

Sonen sover och Micke har inte kommit hem än (kommer snart) så jag njuter av en stunds tystnad. Men snart vaknar väl mitt lilla hjärta och Micke kommer hem, då blir det livat här hemma igen. Och då njuter jag ännu mera. Njuter av att ha båda mina pojkar i min närhet.  

(Mina två pojkar)


Vad lustigt att man kan både njuta en stunds tystnad men också när är det livat här hemma!
<3

Nu kom älsklingen hem och nu ska vi strax käka. Sen blir det en stor kopp kaffe.
Lär gå...

Av Therese Lindström - 28 augusti 2012 10:08

Godmorgon! Idag vaknade vi vid 09.00 Var skönt och få lite sovmorgon idag också. Frukosten och kaffet är intaget. Kevin leker och jag kollar datorn en snabbis. Ska strax leka lite med min son innan han ska sova sin fm lur, vilket han gör vid 11.00 ungefär =)

Det märks att hösten är här. Det är både kallt ute och inne. Mina raggsockor åkte på nu, för våra golv är ganska kalla så fötterna blir som isbitar. Önskar att man ägde en mysig och varm one pice. Skulle verkligen vilja ha en sådan. Något jag vela ha sen länge. Men med min jätte låga inkomst så har jag inte råd =/ 

Tur dom är billigare till barnen, så Kevin iaf kan få njuta av och äga en sådan. Den första han hade var mormor Mia som köpte till honom när han var yngre =) en röd/blå med stjärnor. Det var lite kul för när Kevin fick den så käne jag ingen som hade en sådan. Men tog inte lång tid fören jag såg jätte många ha en sådan. Det var lite tråkigt, men eftersom den var köpt på Hm el lindex? så är det inte så konstigt kanske?! Hehe

Idag har vi ingenting inplanerat och det är ganska skönt det också. Passa på och ta det lugnt. För resten av veckan har vi saker inplanerat varje dag! =)

Nähe ska pussa på min son och leka lite med honom.... Återkommer sen!

Ovido - Quiz & Flashcards