mammatherese

Alla inlägg den 12 september 2012

Av Therese Lindström - 12 september 2012 20:09

Prinsen ligger och sover. Var inga problem med och lägga honom. Somnade helt utan protester! =) Jag och Micke har fixat lite med våra foton och lagt in dom i album! (ja vi är lite gammalmodiga) men tycker det kan vara kul och kunna sitta i soffan och bläddra i album och inte bara sitta vid datorn. 

Jag ska strax skicka in fler foton på framkallning. Denna gång blir det lite dopbilder och sen blir det väl en och annan bild också som är tagna vid olika tillfällen! =)

Sen vid 21.00 ska jag och Micke se på efterlyst och mumsa på choklad som inhandlades idag =) nyttigt värre .. Hihi.

Nä avrundar här och fixar med det sista och sen bänka sig framför Tv. Ont i ryggen idag =/
Godnatt, sov gott!

Ps. Ingen kyrkis för vår del i morgon =/

Av Therese Lindström - 12 september 2012 15:37

I början av oktober börjar Kevin på dagis. Det ska bli roligt, spännande men också lite "läskigt" . Jag har varit hemma med honom i snart 1års tid. Det är jag som har tagit hand om honom och sett till att han alltid haft det bra. Nu ska jag helt plötsligt skilja mig från honom, och han från mig under några timmar varje dag. Helt plötsligt ska någon annan ta hand om honom. Det känns väldigt kontigt. Nästan lite skrämmande! Men det är nog helt normalt. Försöker vänja mig vid tanken, men det är svårt. Men jag vet att han kommer ha det bra och kommer nog trivas som fisken i vattnet.

Jag tror att det är bra för att barn att få chans att gå på dagis. Att leka med andra barn. Att lära sig att dela med sig av leksaker. Att kunna förstå att det finns andra vuxna som kan ge trygghet. Och han kommer utvecklas..

Mitt lilla bustroll är numera en stor pojke <3 som helt plötsligt kan så mycket! Jag som tyckte inte det var länge sen du var liten och hjälplös =) mammas lilla skatt!

Jag och min lilla prins lär se till och handla lite inför dagis starten. En liten väska att packa ner extra kläder, ytterkläder ska du även ha och så ska du få "namnnappar" så ingen annan blandar ihop din napp med någon annans...

Nu vaknade busungen <3

Av Therese Lindström - 12 september 2012 14:56

Vaknade vid 09.15, märks att Kevin inte är kry för då brukar han sova länge på morgonen! När han är frisk och mår bra då brukar vi gå upp vid 07.30-8.00 Vilket är mer lagom tid. När vi sover så länge på morgonen så blir jag trött för jag har fått för mycket sömn! Vaknade lite tidigare dock och tänkte gå upp, men somnade om igen.

Micke och jag har framkallat ganska mycket foton och korten är några mm förstora, så dom går inte in i fotoalbumen, vilket är tråkigt. Men Micke kom på en lösning, vi har en skärmaskin =) så idag har jag ägnat min lediga stund när Kevin sovit genom att skära i alla foton! ^^ och det var nog närmare 350kort =)

Men nu är iaf hans färdiga och kan sättas in i album. Mina ska jag ta i tu med i kväll =)


Nej klockan går. Bäst och fixa mat (spagetti och köttfärssås) inte till Mickes stora lycka. Men så får det bli. Vi är ju 3st i hushållet som ska äta, ibland gillar man inte en rätt och ibland är det en favorit =) Men förstår att Micke inte är så sugen, för när han bodde själv så föråt hans sig på det ^^

Av Therese Lindström - 12 september 2012 13:49

Härom dagen hade http://janinas.vimedbarn.se/ en tävling på sin sida där man kunde vinna ett Natusan kitt av ett värde på 200kr.

Och jag blev en lycklig vinnare =) så nu kommer Kevins hud bli len och fin! Gud vad glad jag blev. Sällan jag har turen vid min sida och vinna. Men plötsligt händer det =)

 

grattis till mig och min son! <3

Ovido - Quiz & Flashcards