mammatherese

Alla inlägg den 20 september 2012

Av Therese Lindström - 20 september 2012 13:29

Tack kära moster Monica för pratstunden! <3 Efter samtalet vi hade så känns det så mycket bättre. Skönt och kunna bolla sina tankar med någon. Var lite nervös inför samtalet. Jag vet inte varför. Kanske för att jag aldrig tidigare har kommit med mina problem till dig. Men se så bra det blev!? =) Tack igen.

 

Nu vaknade Kevin efter och sovit lite middag! Han somnade utan problem. Trodde dock att han inte skulle vilja sova! Men det var nog bra att han somnade iaf^^ annars kommer han aldrig orka med dagen! ^^ min lilla envisa pojke! <3

Nu hämta ner honom så han får leka lite. Och jag ska om ett litet tag slänga ihop dagens middag. Som idag består av kycklinggryta ... Namn!

När Micke kommer hem ska jag se om jag kan lura ner honom till Ica för och hämta ett paket som jag eller rättare sagt Kevin har fått. Fick hem en avi med posten idag =) och det är hans hudvårds produkter. Det vill säga schampo, badolja och hudkräm som jag vann i en tävling =)

Nej bäst och röra på sig, innan plutten blir ledsen och tror att mamma gått upp i rök. Hihi

Av Therese Lindström - 20 september 2012 06:15

Godmorgon världen!

Har inte sovit ett skit inatt och det är ju typiskt när Kevin har sovit snällt hela natten! Men det är väl med andra sidan inte så konstigt att jag inte har kunnat sova, när huvudet är fullt med tankar som snurrar runt! Har som sagt vad ett litet problem och det är det jag tänker på hela tiden =/

(Det är inget allvarligt)


Jag känner mig hyffsat säkert på mitt beslut. Men måste nog fundera lite till. Vill ju inte göra något förhastat! ^^

Mer än så kan jag inte säga just nu....

Idag är det torsdag och kyrkis står det på schemat. Egentligen tänkte jag ställa in det då jag knappt sovit en blund inatt + att jag vaknade vid 05.05 (KLARVAKEN) Försökte kämpa med att somna om, men det gick inte så vid 05.45 gick jag upp tillsammans med Micke som blev lite förvånad =)

Men vi drar till kyrkis iaf. Sova kan man göra en annan dag. Det är väl ingen som dött av att man är trött? Vill inte svika Kevin som tycker det är så roligt på kyrkis. Sist blev det ingen pga att han var sjuk ^^

Inte för att Kevin förstår innebörden om jag säger att det inte blir kyrkis. Men känns ändå inte bra och struna i det, när jag vet hur kul han tycker det är =) annat blir det sen när Kevin blir äldre. När han förstår mer och kan visa känslor bättre ..

Ska strax plocka ihop skötväskan med allt vi behöver. Och sen lär jag ta en macka. Käkade bara lite youghurt och en banan tidigare och det är knappast något man står sig på! ^^ sen blir det och göra både sig själv och Kevin i ordning =)

Jag tycker inte om att stressa på morgonen! Så jag ska nog slita mig från datorn och fixa det som skall fixas! ^^ även om det är ett tag kvar tills bussen kommer så är det skönt och ha allt fixat så kan man sätta sig ner en stund och ta det lugnt ^^

Vi ses på kyrkis alla som läser min blogg och som ska dit =)

Ha en underbar dag!!!





Ovido - Quiz & Flashcards