mammatherese

Alla inlägg den 30 september 2012

Av Therese Lindström - 30 september 2012 19:51

Tänkte berätta lite kort om Kopparbergs marken som jag var på igår. Hade tänkt blogga igår egentligen men tiden räckte inte till ^^ men nu ska jag skriva några rader.

Vaknade vid 07.15 käkade frukost och sen gjorde jag iordning Kevin det vill säga klädde på honom och bytte blöja. Sen kollade jag datorn en stund. Vid ca 09.40 kom Nina och barnen för och hämta mig och min kusin Toffe som sov här. Åkte till pappa en snabbis för och hämta en sak. Sen drog vi till marken. Väl där kikade vi runt lite och sen gick vi till bankautomaten där jag tog ut pengar =)

Till min älskade prins inhandlade jag: Ett tåg som åker runt, låter och lyser. Pyjamas med rallybilar, blåa (velour?) byxor och en "aktivitetsboll" . 

Till mig blev det 17par strumpor (va 16st för 100kr) men när jag räknade dom blev det en miss och det blev ett par extra *ler* men vad gör det om hundra år? Köpte en godisrem, langos (som en pizza fast med gräddfil, rödlök, räkor och ost. Det var det jag tog. Finns flera alternativ) och brända mandlar köpte jag också.

Micke fick en påse bacconchips som han älskar.

Så mycket mer blev det inte och jag känner mig ganska nöjd över mitt inhandlande. Hade jag haft bättre ställt så hade jag nog vela köpa varma gosiga strumpor, one piece och något till hemmet kanske. Men som sagt får nöja mig med detta...

Två saker som var tråkiga med marken var att det regnade till och från hela tiden. Så man blev en aning blöt ^^


Sen hände det en sak som fick mig att bli fly förbannad. Men men! Det finns folk till allt tydligen. Jag köpte aktivitetsleksaken vid ett stånd lite högre upp på byn. Och tydligen hade en sådan här blivit stulen vid ett annat stånd längre ner. Och då blev jag påhoppad och kvinnan var helt hysteriskt och sa att jag hade snott den. Hon ville inte tro mig när jag sa som det var. Att jag köpte min vid ett annat stånd! Jävla patetiska människa. Jag hade inte ens varit vid hennes stånd förutom då när Nina inhandlade en leksak där tidigare ^^ men då sa dom inget. Inte fören jag hade gått en vända och gått förbi där igen. Då kom dom på att flyga på mig! Fick snällt betala 100kr för den där bollen fast jag redan betalt för den. Fyfan för vissa människor!!!! Skulle ha anmält henne ...

Nähe nu säger sambon att det är kvällsmys. Bäst och gå! Kram godnatt

Ovido - Quiz & Flashcards