mammatherese

Alla inlägg den 23 januari 2013

<3

Av Therese Lindström - 23 januari 2013 19:39

Besöket hos barnmorskan gick bra :) kollade järnvärdet och det hade stigit. Men känner mig mycket piggare än vad jag gjorde under jul & nyår. Tog mott på magen och jag följer kurvan. Hade en fin mage sa barnmorskan. Tack, tack. Sen tog vi ett blodprov. Men resultatet vet jag inte fören om ett par dagar! Förhoppningsvis är det bra.

Fick en ny tid 19/2. Blir inte lika mycket besök med andra barnet. Men det gör inte mig något. Skulle jag vara orolig att något är fel eller att jag undrar något så är det ju bara & ringa till barnmorskan!

Ja just ja barnmorskan sa också att om bebisen skulle få för sig och komma nu så kan den överleva. Då den växt så pass mycket att allt funkar. Och så sa hon att jag även skulle vända mig till förlossningen om jag skulle känna något. Vet inte riktigt varför hon sa så? Kanske bara för att ;)

Oavsett när vår lilla bebis tänker komma så är hon lika välkommen. Men ser helst att hon inte kommer fören v 38-39:) det känns lagom.

Apropå bebis så sitter jag och kikar runt på tradera efter fina flickkläder. Även om jag har lovat sambon att vi inte ska handla en massa fören bebis kommit så kan jag inte låta bli & köpa något litet iallafall.

Detta har jag vunnit, storlek 62 :)

 

Visst är det fina? Jag smälte som smör i solsken när jag såg dessa. Och så hade jag turen & vinna. Vår lilla flicka kommer bli så fin :)

Nej nu ska jag ta och göra älsklingen sällskap i soffan & titta på Tv. Sen blir det sängen & sova...
Godnatt...

Av Therese Lindström - 23 januari 2013 09:11

Godmorgon! Idag gick lämningen sådär, Kevin blev lite ledsen när jag skulle gå. Tror det var för att det var Annelie som tog i mot honom idag. Han som är van vid att det är Angelika eller Carolina som tar i mot annars :) men det gick nog bra ändå. Kevin brukar bli glad ganska fort. 

Om en timme ska jag ta bussen in till stan. Ska till barnmorskan   ska bli kul. För jag gillar min barnmorska. Hon är verkligen super bra! Hade henne när jag väntade Kevin också. Jag hade en annan först när jag väntad Kevin men jag gillade inte henne nå vidare :( tyckte det bara var jobbigt att åka dit. Så jag bytte och fick en annan som är 10 gånger så mycket bättre. Så nu är det kul att åka till barnmorskan. Precis som det ska vara! ^^

Har kommit på att det blir dyra besök hos barnmorskan, för hittills så har jag varje gång stannat till vid sjukhus café och köpt mig en räkmacka. Dom är grymt goda   så det är svårt att låta bli. Visst skulle jag kunna låta bli om jag verkligen ansåg att jag var tvungen. Men nu anser jag inte att det är något jag vill unna mig med så nu kör vi på det. Så det får bli en god macka idag också. Haha! ^^

Nej ska ta och göra mig i ordning & sen knalla bort till bussen! Ha en underbar dag gott folk. Det ska jag se till & ha. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards