mammatherese

Alla inlägg den 7 januari 2013

Av Therese Lindström - 7 januari 2013 12:15

Hoppar in en snabbis, innan man ska iväg till dagis & hämta hem min lilla älskling. Har fått lite gjort idag :) Har fixat dagens middag (potatis & köttfärslimpa) tvättat rent diskbänken och "bak"bänken , plockat lite & bäddat sängarna. Mycket mer hann jag inte med idag, eller nu njög jag mycket mer ork hade jag inte idag ;)

Ja jag vet att det är fult att ljuga. Hehe!

Har som vanligt suttit och drömt mig bort, och kollat in alla underbara tjejkläder. Oh vad mycket fint det finns. Skulle vilja klicka hem massor. Men jag och Micke har kommit överens om att vi ska inte köpa massa tjejkläder nu. Då vi känner oss lite osäkra om det verkligen är en tjej vi väntar eller inte. Så till en början kommer hon om det nu är en flicka få använda kläder från Kevin det som går i neutrala färger. Sen får vi inhandla tjejkläder efter det :D

Men ett tjej plagg ska jag köpa innan och som ska med till förlossningen :) för om det nu kommer ut en flicka så vill jag gärna sätta på henne något flickigt och inte neutrala kläder :s känns så tråkigt. Och skulle det nu bli en pojke iallafall då har jag självklart neutrala kläder med mig :) Hehe!

Nej klockan går. Bäst och dra iväg! Så jag inte kommer försent.



Av Therese Lindström - 7 januari 2013 08:52


Godmorgon! Idag är jag riktigt trött. Väckarklockan ringde 06.10 och det är man ju inte van vid direkt. Kevin har ju varit ledig i två veckor :) och då har vi passat på att sova ut! 

Kevin var på strålande humör i morse. Drack vällingen och sen åt han smörgås innan dagis :) Blev förvånad när jag skulle klä på honom ytterkläderna. För det blev inte en ända sur min. Annars är påklädningen inte så populärt. Och lämningen gick överförväntan bra! Inte en ända tår fälldes. Mammas duktiga pojke   Jag hoppas att det strålande humöret försätter även sen när han kommit hem :)


Väntar på ett besked från försäkringskassan. Dom sa att beskedet skulle komma i början av Januari. Vilket det är nu så jag hoppas det vita kuveret dimper ner i lådan under veckan! Orkar seriöst inte vänta mer. Har ju väntat sen september förra året ;) beskedet jag väntar har lite med min framtid att göra. Hoppas verkligen på bra besked. Brukar ju försöka tänka positivt så mycket det bara går. Men när det gäller sådan här saker är det svårt. Och jag brukar även kunna ha en bild i huvudet hur det kommer bli men den här gången "ser" jag ingenting. Jag har liksom en känsla som både säger bra men också dåliga saker... Gaah! 

Kommer inte beskedet i veckan så ska jag nog ringa in & kolla med dom hur det går. Något måste dom väl kunna säga?!

Tog förresten nya magbilder idag då jag går in i v. 22 :) bilderna blev inte den bästa. Då det är svårt och ta bra bilder på magen själv. Men det får duga ;)

   

V.22


Måste visa en bild på Kevin. Han ramlade i hallen härom dagen. Dels blev han
röd om kinden, men också under ögat  stackare! Såg "värre" ut irl än på bild.
Men han verkade inte tycka det gjorde så jätte ont då han blev ledsen typ i en
halv sekund. Sen var det bra igen :)

 

Nu har jag suttit här en stund. Så nu ska jag ta och fixa lite :)
Ha en underbar dag!!!


Ovido - Quiz & Flashcards