mammatherese

Alla inlägg den 31 januari 2013

Av Therese Lindström - 31 januari 2013 19:48

Jag njuter av att vara gravid. Det är en mysig & underbar tid :) tycker verkligen synd om de människor som inte kan bli gravida av någon anledning.. Så otroligt orättvist! Men ibland är det ganska jobbigt också. Som nu. Sura uppstötningar är inte & leka med. Men får skylla mig själv. Har hinkat i mig både cola och kaffe. Det är ju bland annat det som gör det såhär jobbigt. Men vad tusan lite vill man unna sig.

Nej nu ska jag & magen mysa ner oss i soffan och se lyxfällan. Sen blir det nog sängen! Läsa och sova =)
I morgon blir det kalas hos Emma och Magnus. Emma fyller idag :D

Godnatt nu...

Av Therese Lindström - 31 januari 2013 09:51

Godmorgon! Jag vet att jag tjatar väldigt mycket om sömnen. Att jag inte har fått sovit & att jag faktiskt har fått sova. Mitt eviga tjat nämns på fejjan och även här. Jag kan tänka mig att det inte är alla som tycker det är speciellt intressant. Men jag skriver det som faller mig in! Anses det vara ointressant så går det att antingen dölja inlägg, plocka bort mig som vän eller sluta läsa bloggen. Bestäm själv.

Lade Kevin strax före halv åtta och inom tio minuter så sov han :) vid 21.40 gick jag in till honom & lade rätt täcket. Och gjorde den där allmänna kollen att allt var lugnt. När jag precis skulle till & sova då hör jag hur han låter. MEN han sov vidare. Vaknade inte fören vid 05.40 Gav honom välling & bytte blöjan. Sa godnatt & lade mig i sängen igen. Hör hur han bökar runt & pratar. Jag suckade lite för mig själv. För jag ville ju sova en stund till. Vill inte direkt börja morgonen vid 05.40 Efter en bra stund blev det tyst och jag kunde somna om!

Vi vaknade vid 09.00 Helt okej :) Tack älskade barn! Idag kommer mamma ha en massa ork ;) till både att fixa sake men även om du blir en grinpelle. Hehe! ^^

Nu ska vi ta och sätta oss vid frukostbordet & käka lite. Har inte blivit av ännu. Då jag skulle ha koll på två auktioner på tradera som gick ut :) och jag vann världens finaste spjälsängskydd  och ett babyskydd :D tjoho..

Frukost
Se på Tv
Gå över till Nina & leka med Sandra
Hem och laga mat (potatis och köttfärslimpa)
Fixa med tvätten
Inreda/pyssla på Kevins rum...

Det är vår dag :)

Nu kaffe och frukost :D

Ovido - Quiz & Flashcards