mammatherese

Alla inlägg under januari 2013

Av Therese Lindström - 8 januari 2013 12:05

 

 

Jag älskar dig så jävla mycket <3 Du är mitt allt. Varje sekund som du är ifrån mig så saknar jag dig tokmycket. Varje kväll innan jag går & lägger mig så smyger jag in till dig och kollar att allt är okej. Jag brukar stå vid din säng en stund och bara njuta av att ha fått världens finaste pojke.Jag är inte världens perfekta mamma, men jag försöker göra mitt bästa för att du alltid ska ha det bra! Och jag kommer alltid skydda dig från allt ont. Vill att du ska få en trygg, harmonisk och fin uppväxt. Jag hoppas att du aldrig glömmer hur mycket jag älskar dig <3 Kommer alltid finns vid din sida. Oavsett när på dygnet det än är!

Jag talar ofta om hur duktig du är och hur mycket jag älskar dig! Jag vill att du ska höra det ofta för att du aldrig ska behöva tveka! Jag kommer som sagt alltid finnas vid din sida <3

I Maj kommer du bli storebror. Det sägs att det blir en lillasyster. Jag lovar att du ska inte behöva känna dig utanför. Du är fortfarande lika älskad fast det kommer en bebis <3 Du kommer bli den perfekta storebrodern *ler* du kommer föralltid vara number one for me :D

Nu ska jag fixa lite sen knalla bort till dagis & hämta hem dig min prins.

Av Therese Lindström - 8 januari 2013 09:09

Alltid lika tråkigt när man upptäcker att man blivit borttagen som vän på fejjan!   Men de människor kanske inte anser att vi pratar så ofta. Så då kanske det inte är någon mening att finnas där som en i mängden? Tyckte att en person varit väldigt osynlig på facebook här ett tag. Till en början trodde jag att denna person tagit en paus igen. Men sen såg jag den där knappen, lägg till vän. Jag var med andra ord bortplockad. Aja, skitsamma. Inte min förlust ;)

Ska strax ringa till Nina & snacka skit en stund :) Efter det ska jag ta en dejt med dammsugaren. Tyckte inte det var länge sen som Micke dammsuga på övervåningen, men ändå har dammråttorna hittat tillbaka ;) men idag ryker dom!

Några andra planer har jag inte (medan skrutten är på dagis) men sen när han kommer hem då blir det full fart här hemma. Maten ska göras, blöjan ska bytas & Kevin ska ha mat i magen osv... Men det är bara trevligt

Är så himla lycklig över att jag har min son. För han förgyller mina dagar till det bättre    Och i Maj kommer en bebis in i våra liv & som även hon kommer förgylla mina dagar till bättre! Två älskade barn kommer jag ha :D och en underbar sambo ...

Nej ska ta & slänga mig över telefon & sen dejta dammsugaren! Puss och kram, ses på stan ;) Ja den är dålig i know






Av Therese Lindström - 7 januari 2013 12:15

Hoppar in en snabbis, innan man ska iväg till dagis & hämta hem min lilla älskling. Har fått lite gjort idag :) Har fixat dagens middag (potatis & köttfärslimpa) tvättat rent diskbänken och "bak"bänken , plockat lite & bäddat sängarna. Mycket mer hann jag inte med idag, eller nu njög jag mycket mer ork hade jag inte idag ;)

Ja jag vet att det är fult att ljuga. Hehe!

Har som vanligt suttit och drömt mig bort, och kollat in alla underbara tjejkläder. Oh vad mycket fint det finns. Skulle vilja klicka hem massor. Men jag och Micke har kommit överens om att vi ska inte köpa massa tjejkläder nu. Då vi känner oss lite osäkra om det verkligen är en tjej vi väntar eller inte. Så till en början kommer hon om det nu är en flicka få använda kläder från Kevin det som går i neutrala färger. Sen får vi inhandla tjejkläder efter det :D

Men ett tjej plagg ska jag köpa innan och som ska med till förlossningen :) för om det nu kommer ut en flicka så vill jag gärna sätta på henne något flickigt och inte neutrala kläder :s känns så tråkigt. Och skulle det nu bli en pojke iallafall då har jag självklart neutrala kläder med mig :) Hehe!

Nej klockan går. Bäst och dra iväg! Så jag inte kommer försent.



Av Therese Lindström - 7 januari 2013 08:52


Godmorgon! Idag är jag riktigt trött. Väckarklockan ringde 06.10 och det är man ju inte van vid direkt. Kevin har ju varit ledig i två veckor :) och då har vi passat på att sova ut! 

Kevin var på strålande humör i morse. Drack vällingen och sen åt han smörgås innan dagis :) Blev förvånad när jag skulle klä på honom ytterkläderna. För det blev inte en ända sur min. Annars är påklädningen inte så populärt. Och lämningen gick överförväntan bra! Inte en ända tår fälldes. Mammas duktiga pojke   Jag hoppas att det strålande humöret försätter även sen när han kommit hem :)


Väntar på ett besked från försäkringskassan. Dom sa att beskedet skulle komma i början av Januari. Vilket det är nu så jag hoppas det vita kuveret dimper ner i lådan under veckan! Orkar seriöst inte vänta mer. Har ju väntat sen september förra året ;) beskedet jag väntar har lite med min framtid att göra. Hoppas verkligen på bra besked. Brukar ju försöka tänka positivt så mycket det bara går. Men när det gäller sådan här saker är det svårt. Och jag brukar även kunna ha en bild i huvudet hur det kommer bli men den här gången "ser" jag ingenting. Jag har liksom en känsla som både säger bra men också dåliga saker... Gaah! 

Kommer inte beskedet i veckan så ska jag nog ringa in & kolla med dom hur det går. Något måste dom väl kunna säga?!

Tog förresten nya magbilder idag då jag går in i v. 22 :) bilderna blev inte den bästa. Då det är svårt och ta bra bilder på magen själv. Men det får duga ;)

   

V.22


Måste visa en bild på Kevin. Han ramlade i hallen härom dagen. Dels blev han
röd om kinden, men också under ögat  stackare! Såg "värre" ut irl än på bild.
Men han verkade inte tycka det gjorde så jätte ont då han blev ledsen typ i en
halv sekund. Sen var det bra igen :)

 

Nu har jag suttit här en stund. Så nu ska jag ta och fixa lite :)
Ha en underbar dag!!!


Av Therese Lindström - 4 januari 2013 13:24

Kevin väckte mig vid 02.00 i natt. När jag kom in till hans rum så satt han upp i sängen & såg väldigt glad ut. Lade ner honom i sängen och lade på honom täcket & sa godnatt. Gick på toa och när jag kom ut hörde jag hur han gnällde. Kanske var han hungrig? Gick ner och gjorde i ordning en flaska. Men han drack inte mer än 10ml kanske sen knuffade han undan flaskan. Så jag sa godnatt på nytt igen & gick och lade mig sen.

Kollade fb och lekte lite med telefon medan jag väntade på att han skulle somna. Men han verkade inte speciellt trött. För han låg & pratade för fulla muggar. Vid 03.30 blev det äntligen tyst. Så då lade jag ner telefon och lade mig tillrätta. Somnade, men sov inte så djupt. Vet inte varför? Var väl kanske orolig att han skulle vakna igen?!

Vid 8.30 väckte Kevin mig igen. Då var jag svintrött. Men det är bara bita ihop & gilla läget. Klev upp och Kevin var redo sen att börja dagen. Tyvärr inte jag. Hehe!

Lade mig i soffan & tittade på filmen, the last song medan Kevin lekte så snällt. Uch filmen är så sorglig :´/ tårarna forsade för kinden och Kevin lutade sitt huvud mot mig och log. Men såg ändå bekymrad ut. Men sa att det är OK. Det är ingen fara. Mitt älskade hjärta <3

Kevin sover middag & jag ska ta och fixa lite, bland annat ska jag förbereda dagens mat lite sen bara ta det lugnt :)
Tidig kväll blir det idag...

Hörs och syns :D

Av Therese Lindström - 3 januari 2013 16:08


När jag beställde kläder till Kevin härom dagen på HM så kunde jag inte låta bli och kolla på tjejkläderna! :) Det fanns mycket fint. Men det som föll mig i smaken mest var dessa kläder. Visst är det fint? Jag var bara några sekunder ifrån att beställa det. Men gjorde inte det, då ekonomin inte tillåter någon annan shopping än det som är nödvändigt. Och kläder till Kevin behövs då han vuxit ur en del kläder, igen. Och även om jag älskade dessa kläder så är det inget som är nödvändigt i nuläge. Men om det finns kvar och om jag får möjlighet då ska jag köpa dessa. Skulle det nu komma ut en pojke så får jag väl ge det här kläderna till någon annan eller sälja det :p 

Ska byta blöja på Kevin & sen blir det lite käk.. Resten av dagen kommer vi ta det lugnt! Sen blir det och lägga grinpellen ;) och se på Tv.

Köpte ju förresten ett gäng ramar förut på Ikea som jag fortfarande inte har gjort något med. Dom ligger i lådan & väntar på att bli använda. Ska nog ta tag i det ;D

Hörs och syns!

Av Therese Lindström - 3 januari 2013 14:17

Idag blev jag väckt vid 06.00 av att Kevin var ledsen. Trodde att jag drömde så jag reagerade inte på det. Men två min senare insåg jag att det inte var en dröm, utan att Kevin var vaken & ledsen. Hämtade en flaska välling och bäddade om honom på nytt & sa godnatt. Gick in till mig och lade mig i sängen & kollade runt på facebook :p vid 07.00 kände jag att tröttheten höll på att ta över & Kevin hade fortfarande inte somnat :/ så jag tänkte för mig själv, att det verkar bli en tidig morgon! Men sen helt plötsligt blev det tyst i rummet intill där han ligger. Så jag kunde återta sömnen. Sov till 09.30 (Uups) men det var ganska skönt ändå :) Och Kevin vaknade vid 09.45 Också en sömntuta.

Såg att jag hade fått sms från DB Schenker att mitt HM paket hade kommit till Statoil. Vilken bra nyhet   så vi gick upp och klädde på oss. Gick sedan ner och käkade frukost. Efter det ringde jag Nina och talade med henne i närmare en timme. När vi lagt på så gjorde vi oss i ordning & knallade till statoil och hämtade ut paketet och sen hoppade vi in på Ica där jag handlade lite välbehövliga saker som morgon dagens middag och så. Sen gick vi hem! =)

Kläderna som jag beställde från HM,

 

Jag är super nöjd med kläderna. Riktigt fina :) så fin min lilla prins kommer bli *ler*

Nej nu ska jag ta och hämta Kevin som inte ville sova någon middag. Fast inte så konstigt egentligen när vi sov så länge. Men tyckte han verkade trött så jag chansade.

Sen ska jag ta och fixa dagens middag. Spagetti & köttfärssås till min stora glädje! :D

Ha det gott. Kanske hoppar in här senare igen.. Återstå att se ;)

Av Therese Lindström - 2 januari 2013 20:56

   

V. 20 Det sägs att det är en FLICKA vi väntar. Jag hoppas att det är så.
För det skulle vara så kul. Men könet kvittar egentligen. Huvudsaken

bebis är frisk.

  

Ovido - Quiz & Flashcards