mammatherese

Alla inlägg under september 2012

Av Therese Lindström - 18 september 2012 11:56

Suck.. Nu blev jag påmind vad som inte är positivt med hösten och det är allt j*vla regnande! Tidigare när jag skrev inlägget om att det såg ut och kunna bli lite regn så kort stund efter började det och dugga lite! Och lite duggregn har välngen dött av? Men NU vräker regnet ner. Varför? Jag som måste till Ica. Visst skulle jag kunna vänta tills Micke kommer hem och fråga om skjuts. Men vill ju få detta fixat nu.

Nu vaknade prinsen <3 =) ska fixa lite lunch till honom. Sen j*vlar ska vi dra till Ica. Finns inge dåligt väder, bara dåliga kläder.

Vi hörs och syns !!!

Av Therese Lindström - 18 september 2012 10:32

Tittar ut och ser att det är gråmulet, ser ut att kunna bli regn om en stund =( vilket jag inte hoppas på. För idag ska jag och Kevin ta en promenad. Vi tänkte gå till Ica för att posta ett paket och sedan skicka in papper till försäkringskassan. (En ansökan om föräldrar penningen) ^^ 

Jag och Kevin hade tänkte åka in till stan idag och umgås med Sarah. Men tyvärr hade jag ingen ork. Saknar såklart mina fina vän. Men har ingen motivation att åka till stan =/ så jag fick ställa in träffen! Känner mig dum.

Men NEJ nu duggar det. Jag som verkligen vill ge mig av. Kevin kommer sitta varmt och gosigt i sin vagn och inte märka regnet utanför. Men jag kommer bli blöt som en dränkt katt. OM det blir och ösa ner...

Får gilla läget och ge mig av iaf. Jag orkar inte sitta hemma och uggla. Vill faktiskt hitta på något en stund. Ja jag vet att jag kunde ha åkt till stan och kunnat hitta på något med Sarah. Vet inte varför, men stan lockade inte idag. Ungefär som om det vore mitt största fiende. Hehe! (Konstig känsla)

Min älskade prins sover sött sin fm lur. Och jag sitter här och knappar på tangenterna. Annars är det tyst här hemma.

Ska snart krypa ner i soffan & se på tv en stund och försöka lägga upp en plan för dagen! =)

 

En bild från i somras på min fina pojke som jag älskar mest av allt <3

Av Therese Lindström - 17 september 2012 19:34

Jag är en riktigt godisråtta. Äter mer godis än jag borde och det har satt sina spår! ^^ Och det känns allt annat än bra. Men ska försöka jobba på mitt sockerberoende. Jag kommer inte att sluta äta godis, dricka läsk eller fika tvärt. Men kommer att minska och försöka byta ut det hela mot nyttigare alternativ =) Det vill säga är jag sugen på godis, så istället för och köpa det med mest socker i så tänkte jag försöka köpa mörk choklad istället. Och är jag sugen på dricka så får det bli loka vatten! =) Och eftersom jag alltid har en förmåga att bli sugen på något sött när jag är i närheten av affärer så tänkte jag fixa en liten burk/påse med nötter som får ligga i väskan. Då kan jag knapra på det isället för att köpa godis..

   

Iaf så mycket jag bara kan =)

Jag hoppas att det ger resultat. Ska självklart försöka ge mig ut på lite fler promenader! Frisk luft är ju inga fel? =) det är ju bra för både mig och sonen <3

Vill gå ner 11-13kg, det är mitt mål. Men om jag lyckas tappa 10kg så är jag nöjd för det också.

Nej nu ska jag dricka loka och se på Tv (färjan och ensam mamma söker)

Godnatt

Av Therese Lindström - 17 september 2012 09:39

Godmorgon! Kevin har sovit hela natten, utan minsta strul. Så både jag och Micke har fått en godnatt sömn. Lika så busungen <3

Idag vaknade både jag och Kevin vid 08.00 vilket blev en utmärkt tid att gå upp på. För idag ska jag tvätta, en massa. Var ett tag sen jag tvättade upp skyddsmadrassen, underlakanet och bäddmadrasserna. Har tänkt gjort det ett tag nu, men inte blivit av. Men nu så =)

Ska bli riktigt nice och bädda rent sängen sen, när allt är tvättat. Vi kommer nog sova riktigt gott sen. Finns inge bättre än att krypa ner i en renbäddad säng.

Hade tänkt gå en promenad med Kevin. Men just nu öser regnet ner och det ser ut som det kommer regna större delen av dagen =/ får väl se om det blir uppehåll för då får vi se till och gå ut =)

Annars har vi inga andra planer för dagen! =) Vad ska ni hitta på?

Nej bäst och sätta fart med tvätten medan Kevin sover <3 så jag kan ägna honom lite tid sen när han vaknar om ett tag =)

Av Therese Lindström - 16 september 2012 21:34

Jag och älsklingen har myssöndag, och den spenderar vi åt varsitt håll. Jag sitter här vid datorn och Micke tittar på Tv. Visst är vi romantiska?! =)

Hade ingen lust och se på programmet Micke kollar på.

Snart blir det och krypa ner i sängen och sova. Ska bli så jävla gött. Jag fullkomligen älskar att sova. Tiden innan Kevin kom till världen så kunde jag sova bort typ halva dagen. Men nu kan jag inte det. Får vänta ett par år .. 

Inge seriöst inlägg, tusan jag som skulle skärpa mig! Aja ny chans i morgon..

Godnatt..

Av Therese Lindström - 16 september 2012 10:19



Sällan jag tar kort på mig själv. Och det är av den enkla anledningen till att jag blir sällan nöjd med resultatet. Kan inte säga att denna bild på mig blev någon 10poängare ^^ men det får duga.

Hoppas allt är bra med er idag. Med mig är det bara fint! Dock lite halv seg. Men det hör till när man är småbarns förälder. Igår kväll vid 23.00 vaknade Kevin och var jätte ledsen. Vet inte om det är örat som gjorde sig påmind eller om det är tänderna som bråkade? Men efter lite Alvedon så somnade han sedan om och sov gott hela natten <3

Hur ser eran dag ut? Jag, Micke och Kevin ska åka en tur till Linde och kika på en loppis =) Hur ställer ni er till att köpa kläder och diverse prylar som är begagnat? Själv har jag inga problem med det. Kläder köper jag helst begagnat. Eftersom Kevin växer ur sina kläder så fort så tycker jag det är onödigt och slänga ut en massa pengar på att köpa nytt för att han ska använda det ett kort tag! För att jag sen måste köpa nytt snart igen! Visst händer det att jag köper något nytt ibland också. Om jag ser något jag gillar. Men för det mesta passar jag på att fynda på loppisar. Diverse andra prylar har jag inte heller något i mot att köpa. Jag tycker det är bra att det finns loppisar då har man chans och hitta mycket fint till en billigare peng! Dock finns väl undantag för vad jag köper och inte köper på en loppis. Riktigt vad som helst köper man ju inte *ler*

Annars har vi ingenting speciellt planerat. Tar dagen som det kommer. Just nu sover Kevin sin fm vila och Micke är ute på gården och fixar. Det finns ju alltid något att fixa med när man äger ett hus. Jag skulle egentligen kanske inte sitta här och spendera tiden framför datorn. Borde kanske gå ut och kolla om Micke behöver hjälp med något =)

Nähe tja om man kanske skulle fixa lite här inne istället och sen åka i väg! =)

Ps. Förresten kom på en sak och berätta. Inget märkvärdigt men känns ändå lite kul. Jag har väldigt ont om tröjor. Och när favoriterna är i tvätten så brukar jag få ta någon tröja bara. Och det är inte så kul. För man känner sig inte alls bekväm i dom. Och nu är det så att favoriterna ligger i tvätten. Suckade och funderade på vad för tröja jag skulle ta på mig. Kom på att jag har lagt undan en tröja som satt väldigt tajt förut. Men tänkte jag kunde prova den, kanske kan funka?! Och det gjorde den =D så det verkar som att jag kanske tappat något litet kilo iaf... Wiho och det känns väldigt bra. För jag vill ju minska i vikt...

 

Den sitter fortfarande lite tajt men KAN ändå ha den och den sitter bättre nu än förut.


Av Therese Lindström - 15 september 2012 19:42

Jag har verkligen noll fantasi när det gäller och skriva blogg. Tycker det blir samma gamla tjat varje dag. Allt handlar om vad vi gör och inte. Visst kan det vara intressant till viss del kanske. Men kanske inte när det skrivs varje dag! Så jag funderar på att försöka göra bloggen ännu bättre. Man kan väl säga att jag ska "börja om" lite. Jag kommer dock inte radera mina gamla inlägg. För det kan vara roligt och läsa tillbaka och se hur man skrev då och hur jag skriver nu. Ska försöka se till och skriva på annat sätt och kanske slänga in fler bilder. Vill faktiskt höja min besök statistik lite =)

Får se om jag lyckas eller ej? Jag tänkte jag skulle göra igång i morgon! Nu känner jag inte för att ägna någon mer tid framför datorn. Tänkte göra älsklingen sällskap och se på Tv. Kanske skulle tända lite ljus för ovanlighetens skull ...

Godnatt och tack för idag

Av Therese Lindström - 15 september 2012 15:13

Hejsvejs! =) Kevin sover och Micke är ute och donar. Själv har jag suttit och fixat med min kusin "Toffe" födelsedags present. Han fyllde i torsdags, men ska fira han idag. Vi 17.00 ska vi åka och gratta honom . Jag hoppas att han blir nöjd med det "lilla". Eller så lite är det kanske inte? Han får utav oss 500kr.

Hade inte så mycket att skriva just nu. Kanske blir det mer ikväll? =)

/Therese

Ovido - Quiz & Flashcards