mammatherese

Alla inlägg under september 2012

Av Therese Lindström - 14 september 2012 10:25

Mitt lilla hjärta ligger och sover. Och jag har långtråkigt =/ sitter och kikar runt på Fb, letar efter någon som syr fina barnmössor. Har skrivit och frågat på köp/sälj sidor vem det är som syr? Och jag har fått tips på två personer som blivit taggade så dom ska kunna svara? Men har ännu inte fått napp! =(

 

Det är sådan här mössa jag letar efter (kanske inte just den här) men med mönster på iaf =)
Just nu har Kevin bara en tunn vårmössa och den funkar inte nu när det börjar bli kallare ute!

Nej ska ta och göra lite nytta innan Kevin vaknar. Som att plocka lite och sen fixa mat. Sen måste tvätten fixas. Inget av detta gör av sig själv, tyvärr! Inge "roliga" måsten men då slipper jag ha tråkigt iaf. Hehe...

Kramar

Av Therese Lindström - 14 september 2012 08:45

Godmorgon! Lade mig i sängen vid 21.30, läste några blad i en tidning och vid 22.00 så släckte jag lampan och somnade på några sekunder. Fyfasen vad jag var trött.

Vid 23.00 vaknade Kevin och grät. Försökte trösta honom, men inget hjälpte. Han var riktigt ledsen. Det spelade ingen roll hur mycket pussar och kramar han fick. Efter en stund lugnade han ner sig och drack sin välling, för och sedan somna om!

Jag somnade såfort jag lade ner huvudet på kudden. Drömde helknasig dröm, men inget jag kommer ihåg. Nästa gång väckte Kevin mig vid 05.00 och var hungrig och hade en sprängfylld blöja.  Började med och byta blöjan. Vilket inte var populärt för Kevin var ju hungrig. Efter blöjbyte stoppade jag om honom i sängen och gav vällingen =) han drack upp den och somnade om (sover än)

Jag ställde min klocka på 08.00 Var riktigt trött när klockan ringde, men hade jag sovit mer då hade jag blivit trött pga för mycket sömn. Så nej 08.00 kändes som en ganska bra tid. Nu när Kevin sover så passar jag på att sitta vid datorn en stund Så jag kan sätta mig ner en stund och leka med honom. =)

Idag regnar det, vilket känns tråkigt. Hade ju tänkt gått en promenad med Kevin idag runt kvarteret och låtit honom fått gunga lite ^^ så vi får frisk luft. Vilket vi in får annars då vi är rätt duktiga på att sitta inne! Men ska skärpa oss med det =)

Så idag får det bli en mysdag inne. Kevin ska få ta sig ett bad! Får se hur det kommer gå? Han brukar bli så otroligt ledsen varje gång =/ vet inte varför?

Nähe plikten kallar...

Ps. Fredag idag och det blir TACOS till middag =D

Av Therese Lindström - 13 september 2012 19:27

Idag kom det efterlängtade paketet från mamma och Jallu som bor i Finland =) I paketet låg det en body med en tiger som såg ut som en pirat, strumpor och en svart/grå randig one pice med monster på. Tänkte lägga in bild här och visa, men det går segt så jag får visa er bilder i morgon istället =)

Kläderna var iaf hur som helst jätte fina! Tusen tack mamma och Jallu (mammas gubbe)

Idag har jag och Kevin varit på bvc och talat lite och det gick bra. Efter det drog vi till Nina m familj och umgicks en stund. Vid 16.30 kom älsklingen och hämtade oss!

När vi kom hem käkade vi och sen tittade vi lite på Tv. Och Kevin fick leka med sina leksaker.

Lade Kevin som var super trött vid 19.00 och han somnade på en gång =) mammas lilla hjärta.

Nej nu se på Tv igen och sen sova. Riktigt trött efter och ha varit uppe sen 06.45

Ps. Fredag i morgon och då blir det tacos =)

Godnatt..

Av Therese Lindström - 13 september 2012 10:52

 

Jag är med och tävlar hos,  http://janinas.vimedbarn.se/ om ett presentkort värt 500kr.
Prova lyckan du också! =)

OM jag skulle bli en av vinnaren så skulle jag välja,

http://kidsbrandstore.se/product/3760_lundmyr-of-sweden_barnklader_jeans.html


Dessa super snygga jeans från Lundmyr of sweden.

Av Therese Lindström - 13 september 2012 10:35

Jag är galet rädd för ormar. Det spelar ingen roll om jag ser en i verkligeheten eller på Tv. Så ryser jag lika mycket =/ jag önskar man kunde utrota dessa äckliga djur.

Sen tycker jag inte om getingar. Vilket jag också är galet rädd för. Rädd för att bli stucken =/ blir så rädd att jag nästan börjar gråta och springer gärna bort i från den. Men som tur vad var det riktigt länge sen jag blev stucken. Peppar, peppar.

Något annat jag också är rädd för är att förlora någon nära och kära. Jag vet att det livets gång. En dag så lämnar man tyvärr jorden! Men tyvärr är det många som rycks bort för tidigt =/

Något jag också är väldigt rädd för är att det ska hända något med Kevin. Mitt hjärta hamnar i halsgropen ungefär 1000gånger om dagen. Rädd för att han ska sätta något i halsen och inte få luft eller att han ska ramla och slå sig riktigt illa =/

Är även rädd att något ska hända mig. Att jag ska få någon allvarlig sjukdom. Eller att något hemskt ska hända som gör att jag inte längre finns kvar här på jorden =/

En annan sak som jag också kan vara "rädd" för är att det på något sätt tar slut mellan mig och Micke! Det vill jag inte, då jag älskar honom som fan...

  Det är mina rädslor . Vad är du rädd för?

Av Therese Lindström - 13 september 2012 07:59

Godmorgon! Idag väckte Kevin mig vid 06.45, vilket kändes hyfsat okej. Men skulle inte ha haft något i mot att sova till 08.00

Ringde ner till bvc och talade lite med dom. Ska ner dit vid 14.40 så ska dom få undersöka min lilla prins <3 för han är fortfarnade så röd "där nere" och det känns som jag har gjort det mesta jag kan komma på. Det kan vara värmeutslag men det kan ju också vara något annat med? Men eftersom det har pågått flera dagar utan förbättring så känner jag att det kan vara skönt att någon med lite mer kunskaper kikar på det. Sen om dom säger att det bara är värmeutslag så okej då får man väl fortsätta köra på det racet vi kört på och hoppas det blir bättre =)

Nu vaknade min lilla plutt precis, så jag ska ta och göra honom i ordning så vi kan börja morgonen. Tänkte egentligen skriva lite mer, men det hinns inte nu.

Så jag får väl skriva mer senare? Ha det så gott..  

Av Therese Lindström - 12 september 2012 20:09

Prinsen ligger och sover. Var inga problem med och lägga honom. Somnade helt utan protester! =) Jag och Micke har fixat lite med våra foton och lagt in dom i album! (ja vi är lite gammalmodiga) men tycker det kan vara kul och kunna sitta i soffan och bläddra i album och inte bara sitta vid datorn. 

Jag ska strax skicka in fler foton på framkallning. Denna gång blir det lite dopbilder och sen blir det väl en och annan bild också som är tagna vid olika tillfällen! =)

Sen vid 21.00 ska jag och Micke se på efterlyst och mumsa på choklad som inhandlades idag =) nyttigt värre .. Hihi.

Nä avrundar här och fixar med det sista och sen bänka sig framför Tv. Ont i ryggen idag =/
Godnatt, sov gott!

Ps. Ingen kyrkis för vår del i morgon =/

Av Therese Lindström - 12 september 2012 15:37

I början av oktober börjar Kevin på dagis. Det ska bli roligt, spännande men också lite "läskigt" . Jag har varit hemma med honom i snart 1års tid. Det är jag som har tagit hand om honom och sett till att han alltid haft det bra. Nu ska jag helt plötsligt skilja mig från honom, och han från mig under några timmar varje dag. Helt plötsligt ska någon annan ta hand om honom. Det känns väldigt kontigt. Nästan lite skrämmande! Men det är nog helt normalt. Försöker vänja mig vid tanken, men det är svårt. Men jag vet att han kommer ha det bra och kommer nog trivas som fisken i vattnet.

Jag tror att det är bra för att barn att få chans att gå på dagis. Att leka med andra barn. Att lära sig att dela med sig av leksaker. Att kunna förstå att det finns andra vuxna som kan ge trygghet. Och han kommer utvecklas..

Mitt lilla bustroll är numera en stor pojke <3 som helt plötsligt kan så mycket! Jag som tyckte inte det var länge sen du var liten och hjälplös =) mammas lilla skatt!

Jag och min lilla prins lär se till och handla lite inför dagis starten. En liten väska att packa ner extra kläder, ytterkläder ska du även ha och så ska du få "namnnappar" så ingen annan blandar ihop din napp med någon annans...

Nu vaknade busungen <3

Ovido - Quiz & Flashcards