mammatherese

Alla inlägg den 3 juli 2012

Av Therese Lindström - 3 juli 2012 18:29

Ska strax stänga av datorn, men innan jag gör det så hoppar jag in här en snabbis :) efter det ska jag och älsklingen krypa ner i soffan & glo på någon film. Finns ju inte mycket och se på Tv såhär under sommartider! Efter det blir det bums i säng och fortsätta läsa :) jag längtar, boken är såjävla bra! därefter sova.

Tog lite bilder idag så här kommer några av dom bästa,

 

     

Världens mest busigaste kille men också världens finaste! I mina ögon är du helt perfekt

Av Therese Lindström - 3 juli 2012 14:43

Det blev en promenad till Ica, det var soligt & varmt ute. Helt i min smak. Handlade ingredienser till köttfärspajen som vi ska äta idag :) sen blev det lite godis och en dricka. Passar på att njuta av det goda medan jag "kan" . Sen i augusti tänkte jag börja leva efter LCHF diet som jag nämnde i ett annat inägg! Jag kommer inte sluta med allt tvärt, men kommer minska för och sen sluta med det. Kommer heller inte sluta för allfram, men vill gå ner lite i vikt ..

Jag har lagt prinsen för & försöka sova sin andra middagslur, men det går inte bra :( han ligger där uppe & gråter. Var nyss upp till honom och kramade om honom för och sen lägga han igen. Det funkade förut? får väl gå upp snart igen om han inte lugnar sig? Han är inne i en period då han har extremt mycket separationsångest :( vissa kvällar vill han inte sova och ibland på dagarna gråter han om jag går minsta lilla steg. Jag läste om det här på internet och då stod det att det kan hålla i sig mellan 9-18månader :O ujuj..

Samtidigt som det är charmigt så är det lite små jobbigt också! Även om jag skulle vilja, så kan jag inte bära runt på honom hela tiden eller sitta tätt intill. Har vissa saker som måste göaras...

Tror han somnade nu eller iaf på god väg. För det blev tyst nu där uppe! Jag hoppas verkligen att han sover en stund, för annars kommer han aldrig orka! :/ mammas plutt ^^

Nej nu ska jag göra iordning den där pajen och sen plocka lite. ...

Av Therese Lindström - 3 juli 2012 10:55

 


Jag blir nästan alltid missnöjd med kort på mig, det spelar ingen roll om jag fixar iordning mig eller om jag är oförberädd. Men på de korten som Kevin är med på, så blir det alltid bra! :) då har man ju världens finaste son som står i fokus. Den här bilden tog jag tidigare idag, var inget som jag planerade. Jag satte mig bara bakom honom och knäppte ett kort. Resultatet blev bra och jag är nöjd.


Jag älskar dig Kevin, du är mitt alltsvårt att förstå hur det är möjligt? Att två personer har sex och sen blir man gravid. Magen växer och man har helt plötsligt ett liv i magen. 9månader senare så föder man ut denna lilla bebis och från den dagen är man mamma på riktigt. Nu har man ett stort ansvar för en liten, oskyldig bebis vacker som en daginteatt beskriva den stora känslan

Det ska bli underbart att få vara med om den här fina resan en gång till, men det blir inte fören Kevin är runt 2½-3år. 

Både jag & Micke är eniga om att vi bara ska ha två barn. Sen blir det inga fler. Skulle Micke allt förmodan vilja ha en till, då får han skaffa en annan kvinna ;) nej skämt och sido. Nej men jag vet att två barn kommer bli lagom. Vill kunna ge barnen en bra uppväxt, ha tid för dem och även ha orken.. 


Kevin sover middag, skönt för honom!

Idag kommer älsklingen inte hem direkt efter jobbet för han ska jobba över! Jag hoppas att det går bra för honom och att klockan inte blir allt för mycket

Ska fixa lite inför promenaden till Ica. Samt kolla vad som ska handlas och sen invänta att Kevin ska vakna.


Av Therese Lindström - 3 juli 2012 10:12

 


Grattis på 9månaders dagen, älskade barn <3

Märket som han har på hakan fick han igår, när han slog i mot diskmaskinen! Ett misslyckande försök till att resa sig. Sekunderna efter det gick det bättre (:

Ovido - Quiz & Flashcards