mammatherese

Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Therese Lindström - 16 juli 2012 15:07

Helena, min lillasyster ringde en snabbis i morse för och tala om att hon kommer ikväll. Fan vad glad blev  det var som sagt inte helt säkert om hon skulle kunna komma eller inte! hur som helst så vid 19.20 ska vi möta upp henne vid tåget i Linde. Sen åker vi raka spåret hem till oss :) Micke får underhålla syrran lite medan jag nattar prinsen inte har kunnat äta så mycket  under dagen,  kommer vara utsvulten stackare! 

(Helena är och jobbar i Norge för er som inte vet det. Och är på väg hem nu på besök i några dagar. Och sen bär det av till Norge igen)

Micke och Brian (grannen) åkte till Linde tidigare för och fixa med Brians bil. På vägen hem,   så stannade dom till vid kretschman (?) och köpte hamburgare och pommes som Brian bjöd på! :-) tack, tack. Det var jätte gott. Så nu är man nätt och belåten :D

Prinsen ligger och sover. Jag sitter här och kikar runt lite på nätet. Och väntar på att klockan ska gå =) Micke är hos Brian. Och Mini ligger och slappar ;) gött och vara hund, ibland.



Av Therese Lindström - 16 juli 2012 13:50

Micke har hjälpt grannen med sin bil en hel del. Nu är dom nästan klara, hade bara små fix kvar. Så i morse sa Micke att han skulle gå över och hjälpa grannen med det sista & det var väl lugnt. Jag lade Kevin för och sova sin fm vila och sen plockade jag lite i köket. Efter det satte jag mig vid datorn & fördrev tiden där medan Kevin sov.

När Kevin vaknade så tänkte jag att jag skulle gå en promenad runt kvarteret med Kevin och hunden Mini. Gjorde oss i ordning och gick till grannen för och meddela Micke vart vi skulle! (jag är uppfostrad att alltid berätta när man ska någonstans)

När vi kom till grannen var garaget låst!!! Jag kollade om dom hade gått till det andra garaet. För han har nämligen 2st. Men nej ingen var där heller :O så jag gick in till oss och ringde Micke och då sa han att dom var i linde!!! :O

Roligt att han berättade vart han skulle?! det är knappt 1meter mellan grannen och oss. Hade tagit Micke 1minut att komma in & säga att han skulle åka. Om han nu inte orkade så har han en mobiltelefon?! att ringa tar 1min.

Jag blev  arg först och sedan besviken! mycket betyder vi? att bara dra och inte meddela. Jag kanske överreagerar? Men grejen är den att det har varit en del "små saker" som vi haft en del diskutioner om och många små saker blir en stor grej tillslut.

Nu ringde han förresten och undrade om jag hade ätit? Men nopp det har jag inte. Han frågade om han skulle köpa med hamburgare? nice :D

Men är fortfarande lite små besviken! =/ ska prata med honom när han kommer hem och säga vad jag anser om saken och hoppas att det aldrig händer igen....

Nu lägga prinsen!!

Av Therese Lindström - 16 juli 2012 10:14

På torsdag ska jag åka in till stan, som jag nämnde i ett tidigare inlägg & shoppa! Jag ser verkligen fram i mot det. Det ska verkligen bli roligt och även skönt och få en stund för sig själv   

Den här gången ska jag verkligen tänka mig för innan jag handlar. För annars kan det bli såhär,

1. Jag köper prylar eller klädesplagg som jag sedan ångrar mig efteråt. Som fått följa med hem bara för att det var så bra just då. Alltså ingen närmare eftertanke.

2. Bestämmer mig för att köpa en tröja för det är det jag behöver. Men hittar ingen som jag gillar och köper sen istället ett par byxor. När jag sen kommer hem inser jag att jag har 10par.

3. Kollar prislappen lite snabbt,utan att tänka efter. Köper det vad det nu vara. Kommer hem och kollar kontot och inser att pengarna flygit iväg lite för snabbt.

Så nu den här gången kommer jag tänka mig för. Behöver jag verkligen 11e paret byxor? OM så måste jag verkligen köpa byxor för 200kr. Det kanske finns andra snygga byxor för 75kr?! =)

Jag älskar att shoppa. Men vilken tjej gör inte det? Men vem gillar att få ångest efteråt?! Nej den här gången ska jag verkligen tänka mig för. På många affärer har dom ju rea, varför inte kolla där om det finns något snyggt där? kanske kan jag tjäna pengar på att tänka och handla smart :-)

(Jag kan tillägga att det är inte så mycket kläder jag behöver just nu, så det kan lika gärna hända att jag inte ens köper något, men fall att) hehe!


 

Av Therese Lindström - 16 juli 2012 09:41

Godmorgon!


Idag skiner solen & jag hoppas att det kommer vara fint resten av dagen. Är ganska så j*vla less på allt regnande :/ när det är sommartider så vill man ju vara ute & inte ständigt sitta inne. Sitta inne kan man göra under hösten och vintern.


Jag minns alla somrar när jag var barn, då var det nästan alltid fint väder. Jag var ute från morgonen till kvällen och hittade på en massa olika aktiviteter. Badade, solade, hade picknick och tältade ect. Det är precis en sådan sommar jag vill kunna ge till Kevin, en underbar sommar med andra ord!



Idag kommer kanske världens bästa syster Helena och sover över en natt. Jag hoppas att det blir så :) skulle verkligen vara jätte kul. Men vill inte hoppas för mycket, för då blir man bara besviken om det inte går.


Nej ska knalla ut en sväng och njuta av solen.

Ps. Ni har kanske sett att jag har fixat lösenordsskyddade inlägg? Jag kommer tyvärr inte ge ut lösenordet till alla. Men några få kommer att få det, för dem som vill. Dock har ingen frågat ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards