mammatherese

Alla inlägg under juli 2012

Av Therese Lindström - 8 juli 2012 20:57

Älsklingen köpte chips, dipp & dricka när vi var på Ica tidigare. Hade planerat en mys kväll framför Tv. Men det blir inte alltid som man tänkt ^^

Lade Kevin vid 19.30 då han var riktigt ledsen & trött. Det brukar nästan alltid gå bra & lägga honom. Visst ibland händer det att han krånglar och att man får gå upp. Men för det mesta somnar han snällt. Men ikväll jag vet inte vad det är som händer? Vet inte heller hur den här natten kommer att bli? Som det känns just nu i skrivandets stund så kommer det bli en lång natt. Jag som börjar längta att få krypa ner i sängen & läsa vidare i min bok. Kevin började gallskrika när jag hade gått ner efter och ha nattat honom. Lät han skrika en liten stund, för ibland brukar han somna. Men inte i kväll :( så jag gick upp till honom & provade att ge honom mer välling. Men ville inte ha. Han bara grät. Tog upp Kevin & försökte trösta honom. Han hulkade i famnen, försökte lugna sig. Provade och lade honom igen & gick ner. Men han skrek rätt ut. Så jag gick upp och tog upp honom, vi gick ner och tittade på Tv. Och myste lite. Efter att vi hade suttit och kramats en stund så provade jag på nytt med och lägga honom och det gick sådär. Han grät och var riktigt arg. Gick och satte mig vid datorn 2min bara för & samla lite krafter. Tänkte att jag sen skulle gå upp igen. MEN det har tystnat, peppar peppar. Så kanske somnade han av ren utmattning! =) mammas lilla pojke

Det kanske låter dumt när jag skriver att jag satte mig här när Kevin skrek och var ledsen. MEN jag går hellre undan och samlar krafter & går sedan tillbaka med ny energi och provar igen, än att jag ska bli irriterad. För det blir inte bättre för honom eller mig. Det är tufft ibland, och då är det bättre och ta en paus och sen gå tillbaka än att man ska bli irriterad och grinig :-/ det är OK och det FÅR man faktiskt göra! 

Hoppas ingen missuppfattar nu?! Jag vill Kevin det bästa och jag gör allt jag kan för och ge honom tryggeheten han behöver :)

Nu ska jag glo på Tv med sovandes sambo och sen blir det sängen! Hoppas på lite sömn


Av Therese Lindström - 8 juli 2012 13:02

Igår kom Ted och Vicky hit. Vi drack lite öl, snackade skit och pojkarna roade sig med galenskaper! (syftar på diket) haha. Avslutade den trevliga kvällen runt 23.30 Ganska lagom tid, när man har en son att ta hand om följande dag.

Alla tre vaknade vid 07.00 Hämtade en flaska välling till Kevin, direkt efter att han hade ätit upp den så somnade han om :) Jag och Micke låg kvar i sängen en stund. Efter det gick vi ner och käkade lite frukost =)

Micke lade sig i soffan & slappade & jag satt vid datorn. Vid 9.30 vaknade prinsen

vid 11.45 så lade jag Kevin för och sova middag & han sover än :O och klockan är 13.10 Snart ska Micke åka och hjälpa Uffe. När han kommer hem ska vi åka till Ica & handla lite gott till kvällen. Där efter åker vi till Nina & tjockar oss. Hoppas att hon blir nöjd med min present =) men det tror jag!

Nej ska pussa på sambon som åker strax... Morskors! ;)

Av Therese Lindström - 7 juli 2012 10:04

 
(Bild lånad från google)


Igår när jag skulle gå & lägga mig så var fönstret i sovrummet öppet. Jag kollade ut och andades in sommar luften i mina lungor. Rätt som det är kommer två stycken rådjur springandes över gården, dom sprang över till grannen. Satt kvar en stund för och se om dom skulle komma tillbaka? Den ena kom tillbaka ganska snabbt och stod vid ett av våra äppelträd och mumsade i sig gräs. Den andra syntes inte till :( vet inte om den stod kvar vid grannen eller om den blev påkörd? Vet inte alls var den tog vägen iaf =/ satt vid fönstret ganska länge och tittade på rådjuret


Micke vaknade strax före sju. Jag brukar alltid höra honom när han går upp! Men inte idag. Så jag måste ha varit riktigt trött :-) vid 07.30 då vaknade Kevin. Så vi sov inte så mycket längre. Jag gick ner och gjorde i ordning välling och pratade sen med Micke. Sen gick jag upp och gav Kevin vällingen! När han hade druckit upp så klädde jag på honom kläder. Efter det gi vi ner och jag käkade lite frukost. Försökte ge Kevin lite macka :) men han ville inte ha något. När jag var klar så gick jag ut och klippte gräset. Micke fick ta hand om Kevin under tiden :) när jag kom in så hade Micke lagt honom, men han verkar inte vilja sova?! Ligger fortfarande och snackar.. Får se om han somnar snart eller ej? Sen ska vi dra till stan och uträtta lite ärenden ...

Nej nu ska jag gå! Kram

Av Therese Lindström - 6 juli 2012 20:08

Nu har Micke fått sin efterlängtade smester, så nu behöver jag inte tjata mer om det  kommer bli awsome att ha älsklingen hemma i hela 5veckor!


Det gick bra på vårdcentralen. När jag kom dit fick jag prata med en läkare & han undersökte mig. Sen fick jag gå & ta ett pissprov och stick i fingret. Efter det fick jag vänta i väntrummet en stund, för & sen prata med läkaren igen. Och det var inget som var fel :-) en lättnad ^^ inte för att jag trodde det var något allvarligt ..

Kevin sov aldrignågon middag tidigare så idag fick han lägga sig tidigare, redan vid 19.00 han var riktigt trött. Tvärslocknade innan jag hade hunnit gå ut ur rummen. Mammas lilla plutt

Nähe tja om man kanske skulle inta soffläfe och glo på Tv och sen sova! Nej nu ljög jag, läsa och sen sova. Haha



Av Therese Lindström - 6 juli 2012 13:39

Värst vad klockan går sakta   vill ju åka iväg nu och få det avklarat! Men det är en stund kvar. Nervösiteten börjar göra sig påmind. Men det ska nog gå bra    det är säkert ingen fara. Men jag gillar inte när det är något som "felar" med kroppen. Känns olustigt ^^

Nej fixa det sista och sen gå till bussen.

Av Therese Lindström - 6 juli 2012 11:03

Strålande solsken igår & idag är det gråmulet. Ser ut som det ska komma regn när som helst :/ Solen vart tog du vägen? Jag hoppas att du snart kommer tillbaka. Jag, Kevin, Nina, Tony och Sandra hade ju tänkt att vi skulle dra till sjön idag. Men det är ju inge vidare badväder. Suck! Så istället får vi stanna hemma & städa lite. Tänkte plocka lite, vika in ren tvätt i lådor och garderob. Och om Kevin tillåter så tänkte jag dammsuga av lite snabbt & torka golvet. Lilla Kevin har kommit på bara sådär att dammsugaren är lite små läskig! ^^ ;-) om man ändå kunde förklara att den inte är farlig & han skulle förstå!

Jippy, idag jobbar sambon äntligen sin sista dag    Ja jag vet att det är ett himla tjat om det. Men jag är så glad, så det får tålas och nämna en gång till..

 

Ringde till vårdcentralen & fick en tid där idag 14.30 Ja den här gången är det inte Kevin som har problem. Nu är det jag! Jag vet inte riktigt vad det beror på, men har ont! Ja det är väl inget jag vill skriva ut här. Får se om dom kommer fram till något eller vad som sker.

Nu har sonen vaknat efter en stunds sömn! Ska fixa lite mat åt honom, slänga i mig en macka till och sen göra oss i ordning. Bussen går 14.15 . Men allt tar en stund att fixa så lika bra och få det överstökat så man inte måste stressa & springa iväg. Mitt tänkande och planerane förut var inte det bästa. Jag kunde slappa och ta det lugnt och helt plötsligt insåg jag att klockan var mer än jag trodde och fick sen alltid springa till bussen. Men nu har jag bestämt mig för att fixa alla måsten & sen slappa tills man ska iväg. Hehe!

Uppdaterar säkert mer sen. Ha det så gott så länge

Av Therese Lindström - 5 juli 2012 21:12

Tänkte precis stänga av datorn, men ångrade mig i samma stund. Kom på att jag ville slänga in ett litet inlägg först. Skrivtokigsom man är! Att skriva har varit mitt största intresse sen jag kunde skriva själv :) I den här bloggen skriver jag om allt som händer i vårt liv. Dels för att andra ska få en blick vad som händer och så. Men sen skriver jag även för att kunna läsa tillbaka och minnas hur livet som mamma är till en busig kille

Hälsade på pappa/morfar och hans fru Tina tidigare idag. Så nu har vi äntligen fått se hur dom bor. Dom flyttade till ett hus för ca 3månader sen men vi har ännit inte varit där. Lite tokigt när vi bor ganska nära dom! men det har hela tiden kommit saker i mellan. Men nu så :) det var ett fint hus må jag säga! Och det verkar ligga perfekt också. Nära affären, nära till deras jobb osv.

När vi kom hem så fick Kevin leka en stund, medan jag tog in tvätten som hängde på tork. När jag var klar fick han säga godnatt till pappa och sen lade jag honom! Tog en snabb dusch och sen gick jag ner och tittade på programmet, ullared på Tv med Micke. Han tittar på något på Tv och jag hamnade här en sväng. Men ska strax stänga av datorn och sen är det dags & krypa ner i sängen. Ska läsa i den där "braiga" boken. Sen sova =)

Imorgon om det är fint väder så ska jag & Kevin gå till sjön. Gör Nina & barnen sällskap! Hoppas det är fint väder så vi kan dra dit. Vore kul och ta med Kevin dit, se vad han tycker om det?! =) Några andra planer har vi inte. Tar det som det kommer.... Och imorgon äntligen jobbar Micke sista dagen, sen semester :D

Nej nu ska jag stänga av.. Godnatt, sov gott

Av Therese Lindström - 5 juli 2012 14:52

Jag och Kevin har passat på & varit ute när det har varit soligt och varmt! Han fick gunga och åka en vända i sin rutschkana. Efter det blev det en massa lek och bus på gräsmattan med massa leksaker. När vi båda hade tröttnat på att sitta där så tappade jag upp vatten i hans balja så fick han sitta där & plaska en stund. Hade en riktigt glad kille hela tiden som uppskattade mina påhitt.

Passade under tiden på att fixa med tvätten i mellan lekarna. Finns det något bättre än och hänga kläderna på tork utomhus, för och sen ta in det? Luktar ljuvligt. Och det går riktigt snabbt att få det att torka ^^

Här kommer bilder på min sommarpojke.

 

           

Har lagt Kevin för & sova middag. "Jag vågar inte ropa hej än", men jag tror han har somnat. För just nu är det tyst där uppe. Jag hoppas verkligen att han sover en stund nu. Vilket vore bra om han ska orka hålla sig vaken tills det är dags & sova.

Ringde älsklingen tidigare & frågade om han hade lust och åka till stan? Och köpa med sallad från "Bellas". Han lät väl inte sådär jätte road, men skulle göra det. Men sa att han måste absolut inte det, om han inte vill. Är inte sugen på någon varm mat, ännu mindre göra den när det varit så varmt ute :) försöker bita i det sura äpplet och fixa mat dom andra dagarna. Men ibland kan det vara gött och slippa. Och sallad är ju så himla gott =)

Nu ska jag sätta mig vid Tv och kolla om det finns något intressant? Och sen invänta att sambon ska komma hem med god sallad :D

Ovido - Quiz & Flashcards