mammatherese

Alla inlägg under augusti 2012

Av Therese Lindström - 29 augusti 2012 11:54

Jag och Kevin var ordning gjorda och väskan packad. Hade 20min tillgodo innan bussen skulle gå! Börjar kolla efter min plånbok, då jag kom på att den inte var nerpackad i väskan! Men hittar den inte. Kom på i ett svagt ögonblick att den kan ligga i älsklingens bil. Ringer Micke direkt och frågar? Jo visst ligger den där.

Suck! Jag som skulle åka till Nina och sen Bvc efter det. Eftersom Bvc bara har telefontid på morgonen så är det inte säkert att jag får tag på dom innan. Så jag får lite panik!

Ringer pappa och frågar om han har tid att vara chaufför? Vilket han ville/kunde. Så han kommer och hämtar oss vid 14.15 . Tusen tack pappa/morfar för att du ställer upp så vi kommer iväg till bvc iaf.

Nu fixa mat till Kevin och jag ska ta en macka. Sen bara vänta på att klockan blir så mycket att pappa kommer =)

Kram

Av Therese Lindström - 29 augusti 2012 10:00

Godmorgon! Idag ska vi till Bvc vid 14.30 för och väga och mäta Kevin. Ska bli intressant och se hur mycket han har växt sen vi var på bvc sist, vilket var när Kevin var 6månader. Besöken blir ju mindre ju äldre barnet blir. Och det är på både gott och ont. Samtidigt som det är skönt och inte åka ner varje vecka så är det också lite tråkigt. För jag tycker vår bvc sköterska är grymt bra! Jag hoppas att bvc sköterskan jobbar kvar och att vi får henne sen när vi i framtiden ska ha ett syskon till Kevin <3

Frågade Nina igår om vi fick komma till henne före Bvc? Tänkte vi kunde umgås lite innan. Så slipper vi sitta hemma och uggla. Och eftersom jag inte har något speciellt att göra här hemma, så kommer jag bli så rastlös innan vi ska åka ner till Storå.

Det gick jätte bra att vi kikade förbi. Tack , vad snällt =) så vi 11.44 hoppar jag och Kevin på bussen <3

Har förresten köpt ett par tofflor med ludd på av Nina till Kevin, så det passar ju bra att vi kommer dit och hämtar dom! Sen har jag två st tidningar som jag har läst klart i som Nina ska få. Så då passar det perfekt att dumpa av dom också.

Klockan har en förmåga att springa i väg. Så jag lär väl fixa iordning mig och packa väskan! När Kevin vaknar så är det nog lagom att gå till bussen..

Ps. Angående rubriken, syftar på att ibland blir mina planeringar så bra. Kevin vaknade lite tidigare idag, vid 08.00 och det blev jätte bra. För då hinner jag fixa lite och Kevin hinner sova middag innan vi åker. Hade vi vaknat vid 09.00 hade vi fått stressa lite. Och det är ju inte så kul...

 

Av Therese Lindström - 28 augusti 2012 20:16



Den här bilden är tagen idag, 28/9. Jag tycker det här kortet blev så fint,

så jag var tvungen och lägga ut den här på bloggen =)

Jag älskar dig Kevin <3 du är mitt allt...


Kevin sover sedan en timme tillbaka. Micke tittar på Tv och jag sitter här. Ska läsa en blogg och sen ska jag stänga av datorn och göra älsklingen sällskap! Efter det krypa ner i sängen och läsa. Sen sova. Det är ju en dag i morgon också!? =)

I morgon åker jag och Kevin till Storå. Vi ska umgås med Nina och sen efter det ska vi till bvc. Ska bli spännande och se hur mycket han väger och hur lång han är nu!

Nej avslutar här nu.. Godnatt, sov gott.

Av Therese Lindström - 28 augusti 2012 16:10

Sonen sover och Micke har inte kommit hem än (kommer snart) så jag njuter av en stunds tystnad. Men snart vaknar väl mitt lilla hjärta och Micke kommer hem, då blir det livat här hemma igen. Och då njuter jag ännu mera. Njuter av att ha båda mina pojkar i min närhet.  

(Mina två pojkar)


Vad lustigt att man kan både njuta en stunds tystnad men också när är det livat här hemma!
<3

Nu kom älsklingen hem och nu ska vi strax käka. Sen blir det en stor kopp kaffe.
Lär gå...

Av Therese Lindström - 28 augusti 2012 10:08

Godmorgon! Idag vaknade vi vid 09.00 Var skönt och få lite sovmorgon idag också. Frukosten och kaffet är intaget. Kevin leker och jag kollar datorn en snabbis. Ska strax leka lite med min son innan han ska sova sin fm lur, vilket han gör vid 11.00 ungefär =)

Det märks att hösten är här. Det är både kallt ute och inne. Mina raggsockor åkte på nu, för våra golv är ganska kalla så fötterna blir som isbitar. Önskar att man ägde en mysig och varm one pice. Skulle verkligen vilja ha en sådan. Något jag vela ha sen länge. Men med min jätte låga inkomst så har jag inte råd =/ 

Tur dom är billigare till barnen, så Kevin iaf kan få njuta av och äga en sådan. Den första han hade var mormor Mia som köpte till honom när han var yngre =) en röd/blå med stjärnor. Det var lite kul för när Kevin fick den så käne jag ingen som hade en sådan. Men tog inte lång tid fören jag såg jätte många ha en sådan. Det var lite tråkigt, men eftersom den var köpt på Hm el lindex? så är det inte så konstigt kanske?! Hehe

Idag har vi ingenting inplanerat och det är ganska skönt det också. Passa på och ta det lugnt. För resten av veckan har vi saker inplanerat varje dag! =)

Nähe ska pussa på min son och leka lite med honom.... Återkommer sen!

Av Therese Lindström - 27 augusti 2012 11:03

Godmorgon! Idag vaknade Kevin vid 06.00, trodde väl att det var dags och gå upp när han hörde att Micke var vaken. Gick ner och hämtade en flaska välling som Kevin drack upp snabbt. Han var tydligen riktigt hungrig. Nattade om honom på nytt och återvände sedan till min säng. Både jag och Kevin somnade om. Vaknade nästa gång vid 09.00 Snacka om sovmorgon, igen!

Lade Kevin för drygt en timme sen, då han verkade trött. Ofast brukar det aldrig vara några problem vid läggning på fm men idag så ville han tydligen inte sova. Så det tog närmare en timme innan han somnade tillslut!

Idag är det full rulle här hemma hos famljen Lindström/larsson. Men det är bara roligt. Har lagt ut en massa kläder på tradera till försäljning. Hoppas på att få in några kronor. Aldrig fel med lite extra kronor i "kassan" . Kevin har så fruktansvärt mycket kläder (som är försmå) så det kan bli skönt och rena ut lite.

Ska strax gå ner till tvättstugan och slänga i en tvätt i maskinen. Och sen ska jag gå upp på vinden och kika lite där.

Efter det blir det dammsugning och ev tvätta golven. Sen kika lite på vad vi ska äta och fixa en liten lunch till mig och Kevin. Samt komma på vad vi ska ha för mat till middagen!

Ska även försöka hinna knalla ner till Ica. Behöver handla snus och nässpray.

Med andra ord blir det en dag med mycket saker att göra. Men det är som sagt vad bara roligt.
Nej hinner inte sitta här. Lär sätta fart!



Av Therese Lindström - 26 augusti 2012 14:34

Har lagt Kevin för att sova sin em vila. Får se om han somnar eller om jag får hämta honom? Kevin sover nästan alltid utan problem på fm. Men på eftermiddagen så är det si och så. Ibland vägrar han sova, som igår. Och ibland somnar han så fort jag lagt ner honom. Så det är väldigt olika från dag till dag! Men det är väl klart, är man inte trött så är det inte lätt och somna. Vet man ju själv! Hehe.

Idag käkade vi hambrugare (egen gjorda) och det var riktigt gott. Micke åt pommes till och jag, tokig som alltid åt potatissallad =) när vi matandlade så köpte Micke 2,2kg med potatissallad. För jag brukar klaga att jag vill ha det när vi grillar. Och finns de inte det hemma så blir jag "sur" . Ja inte på största allvar. Men tycker det är ett måste.

Jippy, regnet vräker ner =/ Jag som tänkte att vi skulle gå ut och gå en sväng. Och sen gunga på gården. Men det får vi hoppa, inte speciellt sugen på att gå ut nu. Hihi.

Det är tyst där uppe, så Kevin somnade nog! När han har vaknat ska jag ta kort på kläder och sätta ut det på tradera =)

Nähe göra något vettigt kanske ?

Av Therese Lindström - 26 augusti 2012 10:11

Godmorgon alla underbara människor! =) Hoppas att ni mår bra. Det gör jag, fortfarande lite snorig. Men vad gör det om 100år? Även om det är grå mulet ute och det har kommit en och annan regndroppe så är jag så himla glad och lycklig. Och det roliga är att jag inte vet varför?! Det bara känns i hela kroppen att det här kommer bli en fantastisk dag. Just nu spelar det ingen roll om Kevin är gnällig, vädret dåligt eller att näsan är snorig! ^^

Det är dom här dagarna man ska ta vara på lite extra. Glömma alla problem, le och ta livet med klackspark. Jag är så himla lycklig. Jag har ett fint hus, underbar sambon och världens finaste son <3


Hur ser eran dag ut? Vi har inga planer för dagen, förutom att jag ska städa lite, bädda sängarna och fixa med tvätten. Sen får vi se vad som händer under resten av dagen...

Just ja ska faktiskt fixa en god och härlig fruktsallad till mig och mina pojkar. Ska servera den med en klick grädde! Det ÄR faktiskt helg fortfarande, hihi...


Förresten till veckan har vi faktiskt 3 saker att se fram i mot och det känns också väldigt roligt. På onsdag ska jag och Kevin till bvc. Dags för vägning och mätning! Ska bli SÅ spännande och se resultatet. Nyfiken så jag spricker. Sen ska det också bli SÅ kul och träffa bvc sköterskan Susanne som är en riktigt stjärna. Hon är världens underbaraste människa. När jag har haft problem med Kevin så har hon stöttat och kommit med bra råd. Och vid ett tillfälle mådde jag riktigt dåligt. Jag bara grät och var helt slut som människa. Då pratade jag med Susanne och efter det samtalet mådde jag bättre och kände mig starkare igen! TACK Susanne för att DU finns!

På torsdag drar förälder gruppen igång. Då blir det fika och pyssel med vuxna och barn. Jag och Kevin gick på det (ibland) men tyckte inte det gav så mycket när Kevin var så liten. Men nu ska det bli kul när Kevin blivit äldre och "förstår" lite mer. Det är nyttigt/viktigt för både honom mig <3

På fredag ska vi träffa prästen och gå igenom lite saker inför dopet på söndag och samt få nyckeln till sockenstugan! ^^

Nej nu ska jag göra lite nytta medan Kevin sover....



 

Jag och mina underbara pojkar <3 Den glada och lyckliga familjen!


Ovido - Quiz & Flashcards